Flott video laget med EOS-550D

Filmskaper Anders Øvergaard (22) fra Asker kjøpte seg et Canon 550D for å bruke til å lage film. Inntrykket så langt er overveldende.

- Jeg fikk mildt sagt sjokk over det gode nivået på både skarphet og fargegjengivelse. Jeg ble imponert, sier Øvergaard til Akam.no. Han tok med seg en skuespiller og dro på location på en nedlagt fabrikk et sted i Asker, og dette ble resultatet:Erfaringene han fikk under opptaket oppsummerer han slik:

- Jeg er veldig imponert. Full HD merkes godt med sylskarpe bilder, og dybdeskarpheten er en drøm. Jeg filmet med det medfølgende kitobjektivet ( Canon 18-55mm/3,5-5,6) kun ved bruk av naturlig lys. Brukte mye ISO 100-400, og resultatet ble utrolig bra med tanke på at blenderen bare var 3,5. Så lysstyrken er noe som er helt overlegent. I tillegg ble jeg fasinert over muligheten til å plassere kameraet i andre posisjoner på grunn av den lille størrelsen. Det får plass der store filmkameraer ikke er i nærheten, og det åpner opp for mange flere spennende vinkler og perspektiver å filme i.

Akam.no

Kommentarer