Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Canon utvider i dag sin L-serie, med lanseringen av det nye EF 70-200mm f/2.8L IS II USM telezoomobjektiv. Objektivet lanseres som etterfølger til det populære EF 70-200mm f/2.8L IS USM, med forbedret ytelse.

Objektivet gjennomgått en strukturell utvikling som direkte resultat av tilbakemelding fra brukere. EF 70-200mm f/2.8L IS II USM har redesignet optisk system som består av 23 elementer i 19 grupper.

Et fluorittelement med høy ytelse står sentralt i objektivbanen, kombinert med hele fem UD-elementer (med ultralav spredning), som gir en dramatisk reduksjon av kromatiske avvik over hele zoomområdet. Dermed sikres bilder med høy kontrast og god definisjon helt ut til ytterkantene.

Canons høyhastighets autofokussystem (AF-system) matcher kapasiteten til Canons nye speilreflekskameraer - EOS-1D Mark IV og EOS 7D. De nye modellene har også USM AF-motor av ringtypen, som i kombinasjon med høyhastighets dataprosessering og optimalisert AF-algoritme sikrer både raskere og mer stillegående autofokusering.

Med redusert nærgrense på 1,2 meter og forbedret 0,21x forstørrelse kommer fotografen tettere innpå objektet uten å måtte skifte objektiv. Dette er en stor fordel ved stramme tidsfrister og behov for fleksibilitet. Canons oppdaterte bildestabilisator gir også en lukkerhastighetsfordel som tilsvarer fire trinn. Dermed reduseres virkningen av bildeuskarphet som lett blir resultatet av kamerarystelser i travle situasjoner.

Forbedret design og brukervennlighet
Det nye objektivet har oppdatert intern konstruksjon, og forbedret ekstern design som gir større brukervennlighet. Tykkelsen på utstikkende deler og brytere er betydelig redusert, noe som beskytter mot utilsiktet justering og gir et bedre utseende. Fokusgrepet av gummi er også forbedret og utvidet - med rillemønster er det nå enklere å fokusere manuelt.

Som en del av L-serien er det nye objektivet værbestandig og ideelt for bruk under alle værforhold. Fatningen, programbryteren for fokus og fokusringen er alle helt støv- og fuktbestandige strukturer. Dette gjør at støv og vann ikke trenger inn i kameraet eller objektivet ved bruk sammen med værbestandige EOS-kamerahus. Objektivet er designet for å motstå daglig slitasje ved profesjonelt bruk, og det er således både solid og pålitelig.

Kvalitetstilbehør for L-serien
Det nye objektivet leveres med diverse tilbehør, blant annet den nye ET-87 solblenderen og stativfatning B (W) av ringtypen. En helt ny objektivveske LZ1326 følger også med, og gir rask og enkelt tilgang når du trenger å skifte objektiv under tidspress.

Kompatibilitet med diverse Canon-tilbehør (tilleggsutstyr) gjør det også mulig å kombinere EF 70-200mm f/2.8L IS II USM med objektivkonvertere EF 1.4x II, EF 2x II, telekonvertere EF 12 II og EF 25 II, og 77 mm filtre.


Canon Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar