To nye EF-S-objektiver fra Canon

Canon styrker i dag sin EF-S-serie med objektiver, med lanseringen av to kraftige standardobjektiver for eiere av EOS EF-S-kameraer: 
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS og EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM. Begge objektiver matcher den unike stilen og ytelsen som utmerker Canons nye APS-C sensorkamera – Canon EOS 7D.

Standard zoomobjektiv med høy ytelse
Canons høykvalitets EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM tilsvarer objektiver med brennvidde på 24-136mm (5,6x standard zoom). Objektivet er designet for kameraer med EOS EF-S-fatning og dekker både vidvinkel- og portrettspekteret. Det har også 4-trinns bildestabilisator og nærgrense på kun 0,35m over hele zoomspekteret..

Allsidig objektiv med superzoom
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS er et kraftig og allsidig objektiv for kameraer med EOS EF-S-fatning. Det har 4-trinns bildestabilisator og 7,5x superzoom-spekter (tilsvarer ca. 29-216mm brennvidde). Objektivet dekker et bredt spekter brennvidder, med 0,45 m nærgrense. Dette allsidige zoomobjektivet er ideelt for fotografer som ønsker å gå ett skritt videre i forhold til standard medfølgende objektiver.

Brukervennlig og imponerende bildekvalitet

Begge objektiver gir suveren ytelse ved lav belysning, takket være 4-trinns bildestabilisator som automatisk registrerer panorering og bruk av stativ, og de responderer raskt for å hjelpe deg å ta stødige bilder i alle situasjoner. Med UD-linse med svært lav spredning og asfæriske linseelementer – i tillegg til linsebelegg som effektivt bekjemper gjenskinn og skygger, sikres gjennomgående høy kvalitet. Begge produkter har også sirkulær blenderåpning som gir vakker bakgrunnsuskarphet.

Begge objektiver har Canons forbedrede ytre objektivdesign som gir en mer avansert og profesjonell følelse sammenlignet med tidligere EF-S-objektiver.

Med et bredt utvalg brennvidder er både EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS og
EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM ideelle og allsidige objektiver, velegnet for fotografer som ønsker seg et kompakt objektiv, eller for fotografer med et stort utvalg objektiver som ønsker å begrense bagasjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar