Hasselblad H4D

60 megapiksler og ny "True Focus"-teknologi gjør at Hasselblad mener H4D-60 vil forandre måten du tenker om high-end fotografi. Kameraene er bygget på den tidligere H3D plattformen, og kommer nå bundlet med den nye Phocus 2.0 softwaren.

H4D-60, det største kameraet i serien vil få en 60 megapiksel fullformat 645 sensor og "True Focus" med APL (Absolute Position Lock). "True Focus"-systemet gjør autofokus vesentlig enklere, og i tillegg mer nøyaktig.

Som resten av H-systemet er H4D laget for å tilfredsstille kravene til high-end fotografer. Disse kan vente seg det absolutt beste av både bildekvalitet, funksjonalitet og driftssikkerhet.

"True Focus" og "Absolute Position Lock"
"True Focus"-teknologien hjelper til med å løse en av de største utfordringene profesjonelle fotografer møter i dag; nemlig nøyaktig fokusering over hele bildeflaten. Den nye APL prosessoren får hjelp av en gyroskopisk sensor og en akselerator til å måle vinkel og kamerabevegelse på en ny og innovativ måte.

Teknologien logger og måler kameraets bevegelse, og bruker disse dataene til å kalkulere den eksakte avstanden til motivet. Firmwaren i H4D vil deretter bruke disse dataene sammen med prosessoren i HC/HCD objektivene og automatisk kompensere for avviket som en vinkelendring eller kamerabevegelse gir. Den nye teknologien tar autofokus til en ny dimensjon (bokstavelig talt), dette gir fotografen anledning til å konsentrere seg om sin komposisjon og kreativitet, mens "True Focus" tar hånd om alt annet!

H4D vil bli levert i både 50 og 60 megapikselsversjoner, og levering vil starte i januar 2010.

Kjøper du et H3D-50 innen utgangen av 2009, vil du uten ekstra kostnad kunne bytte kameraet inn i en H4D-50 når det er klart for levering - noe som vil spare deg for ca. kr. 16.000,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar