Sony Handycam HDR-TG7VE

Sony Handycam HDR-TG7VE er verdens minste og letteste Full HD videokamera, i alle fall ifølge Sony. Kameraet har et internt minne på 16 GB, og er dermed i stand til å lagre opptil 6 timer i Full HD-videokvalitet med stereo lyd. Ved å installere et 16 GB Memory Stick minnekort i tillegg, får kameraet kapasitet til 12 timers opptak.

Kameraet har også en GPS- mottaker som knytter opptakene til posisjon. Ved hjelp av medfølgende programvare kan du i ettertid se hvor opptakene ble gjort. En kan enkelt veksle mellom videoopptak og fotografering med opptil 4 Mp bildeoppløsning.

Handycam HDR-TG7VE er tilgjengelig fra og med mai 2009, til en veiledende pris på kroner 8.900,-

Fra pressemeldingen:
Intelligent ansiktsregistrering gir optimaliserte opptak av portretter, både på video og stillbilder, samt at selvutløseren Smile Shutter starter opptaket automatisk når kameraet oppdager smilende ansikter.

En 2,7-tommers (6,9 cm) LCD berøringsskjerm med høy oppløsning aktiverer kameraet så fort du vrir på den for å gi så rask oppstartstid som mulig. Kameraet er klart for opptak i løpet av brøkdelen av et sekund. Strømforbruket i standby er også redusert til nesten null, slik at TG7VE alltid kan ligge klar i en lomme eller i en veske uten at batteriet blir ladet ut.

Den nye funksjonen Highlight Playback finner automatisk klipp fra bestemte datoer, og setter sammen utvalgte opptak og stillbilder. Film og stillbilder kan på den måten settes sammen til en presentasjon med overganger og bakgrunnsmusikk. Kameraet kan også kobles til en PC for enkel opplasting av bilder og video på ulike delingssider på nettet. Den brukervennlige Picture Motion Browser-programvaren (følger med) lar deg bla i videoklippene og stillbildene i en kalendervisning. Opptak kan også lastes opp enkelt til nettsteder som YouTube og Facebook.

Viktigste egenskaper for TG7VE:
  • 6 timer Full HD opptak med 16 GB lagringskapasitet (kan suppleres med Memory Stick™)
  • Et lett, ultrakompakt kamera i stilig titan-design
  • Automatisk geotagging med GPS og kartindeks
  • Enkelt kontrollpanel og hurtig oppstart
Mer informasjon om HDR-TG7VE på Sony Norges nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar