Landsmøte i Norsk Selskap For Fotografi

Norsk Selskap For Fotografi arrangerer landsmøte i Tønsberg 21.- 24. mai.

Til landsmøtet og fototreffen er det ventet fotografer fra hele Norge. De aller fleste fra fotoklubbmiljøet. Landsmøtet får besøk av Nikon og Epson som vil demonstrere sine nye produkter, samt FotoVideo som vil ha egen stand med mange gode tilbud til deltakerne. I tillegg blir det tur til Preus museum i Horten, stor festmiddag inne på ”Støperiet” lørdag kveld, båttur med ”Berntine”, utstillinger og bildevisninger samt mye sosialt.

Program og prisinfo/overnatting finner dere her:
http://www.nsff.no/

Arrangementet foregår på "Støperiet", en gammel industrihall midt på brygga i Tønsberg. Her blir det bildevisninger på stort lerret og stor festmiddag.

Utstilling med Geir Moseid
Tønsbergfotografen Geir Moseid stiller ut under landsmøtet. Hans interesse rundt fotografi startet mens han tjente sin siviltjeneste på Oslo Bymuseum i 1999. Etter endt tjeneste søkte Moseid seg inn på en ettårig fotoutdannelse på Folkeuniversitetet i Oslo. Portfolioen han bygde opp der skjenket han så en plass på universitet i London, nærmere bestemt London College of Communication, hvor han så fullførte ett treårig program med høyeste karakter. Moseid har etter dette blitt akseptert og invitert til et antall utstillinger i både Norge, Tyskland og England og har nylig hatt sin første separatutstilling i London med anerkjente Flowers East med sin pågående serie Plucked. I tillegg til å bli plukket ut til Høstutstillingen i 2008 har Moseid også blitt invitert til en stor gruppe utstilling på Haugar Kunstmuseum i November 2009, under navnet Exit Vestfold. Moseid har blitt kjøpt opp til kolleksjoner og blitt publisert i både Norge og England.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar