Sony Cyber-shot DSC-HX1

Sonys nye megazoom-kamera DSC-HX1 får 9 megapiksler fra en 1/2,4" CMOS bildebrikke og BIONZ bildeprosessor, begge deler hentet fra Sonys Alpha speilreflekser. Objektivet har 20x zoom medet zoomområde som begynner på 28 mm og strekker seg opp til 260mm. Lysstyrke f/2,8-5,2.

HX1 er spennende fordi det blir et svært kjapt kamera, som preseterer hele 10 bilder i sekundet ved 9 megapiksler. Dette i tillegg til HD videoopptak i 1080p med 30 b/s. Kameraet utstyres også med et Sony G objektiv, en objektivtype som er utviklet for Sony Alpha speilreflekser, og med profesjonelle spesifikasjoner. Objektivet har 20x zoom (tilsv. 28-560 mm ) og er utstyrt med en optisk bildestabilisator. Den optiske konstruksjonen inkluderer linser med asfærisk overflate og ED-glass.

De rene nyvinningen finnes imidlertid i form av programvare. HX1 får blant annet "Handheld Twilight", en funksjon som tar seks bilder som kombineres til ett bilde med redusert bildestøy. En lignende funksjon, "Anti Motion Blur", reduserer uskarphet på grunn av bevegelse. Legg til "Sweep Panorama", som automatisk setter seks bilder sammen til et panoramabilde i høy oppløsning.

Sony Cyber-shot DSC-HX1 er ventet på markedet i mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar