Innbruddspris på Olympus E-3

Jeg lover at jeg ikke skal gjøre det til en vane å skrive artikler som dette, men i dette tilfellet kan jeg ikke dy meg. Tar jeg feil eller er denne kombinasjonen et realt røverkjøp:

Japan foto selger for tiden Olympus E-3 til kr. 9.999,-. Kombiner dette med Olympus sitt tilbud om ett gratis produkt til de som kjøpet et E-3 i løpet av mars. Velger du et Zuiko Digital ED 9-18mm f/4 - 5.6 kan du avskrive nærmere 5000 på kamerahuset. Med andre ord: du "får" huset for drøye fem tusenlapper - det er billig.

Så kan en spekulere i om dette betyr at E-3 er på full fart ut av Olympus sitt sortiment. Kameraet må jo regnes som relativt gammelt. På den annen side, akkurat det spiller ikke så stor rolle - det du kjøper med en E-3 er nemlig byggekvalitet som en tanks, og værtetting på alle bauger og kanter.

Du får Olympus E-30 til samme pris, men da uten samme robuste hus og ikke noe ekstra tilbus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar