Fotografér eller film at Norge slår av lyset!

Earth Hour blir tidenes største dugnad for klimaet. Med lysbryteren som verktøy skal en milliard mennesker og en million nordmenn vise at folk over hele verden står sammen mot klimaendringene. Men for å dokumentere denne innsatsen, som skal foregå overalt i hele Norge, trenger vi din hjelp! Bli derfor med på Earth Hours foto-/video-konkurranse. Du bidrar til å støtte Earth Hour og er samtidig med i trekningen av mange og flotte premier!

Slik gjør du:
  • Ta frem kamera eller videokamera: fotografer og film i vei. Nærmere om motiver finner du under.
  • Last bildene dine opp på Flickr og legg dem til i denne gruppa: http://www.flickr.com/groups/1032705@N20/ (Obs: dette forutsetter at du har eller oppretter en konto på Flickr)
  • Delta gjerne i gruppa, kommenter på andres bilder etc.
Motivet kan være fra selve Earth Hour eller stå i forbindelse med Earth Hour på én eller annen måte. Det kan være bygninger som slukkes, lys som brenner, mennesker som samles, forberedelser, mørkeaktiviteter, etterfester, hva som helst som har med markeringen av Earth Hour å gjøre.

Dette er premiene:
1. Pentax K-M Hus m/18-55
2. Pentax Optio W60
3. Pentax Optio P70
4.-6. Sykkel fra IKEA
7.-10. Flotte bøker


Les mer om kameraene her.


Film en morsom måte å slå av lyset på, bli inspirert av denne hjemmevideoen!
Konkurranseregler
- Frist for opplasting av bilder og video er onsdag 1.april 2009.
- Slik laster du opp bilder og video: Gå inn på www.flickr.com og legg dem til i denne gruppa: http://www.flickr.com/groups/1032705@N20/ (Obs: dette forutsetter at du har eller oppretter en konto på Flickr)
- Det skal ikke være navn eller tekst på selve bildene.
- Manipulerte bilder er ikke tillatt i denne konkurransen (vi leter etter naturlige bilder med et kreativt valg av tema på før- og etterbildene. Derimot er normal etterjustering naturligvis ok (dvs nivåer, kurver, gjøre bildet skarpere etc).
- Bilder/videoer som ikke fyller fotokonkurransens formål eller bilder/videoer som kan oppleves som støtende slettes uten videre.

Bruk av innsendte bilder og -videoer
Den kunstneriske eiendomsretten (inkludert opphavsrett) av bildene/videoene blir værende fotografens eiendom. Gjennom å delta i konkurransen gir fotografen en verdensomspennende, royalty-fri, ikke-eksklusiv lisens til WWF til å bruke bildene/videoene i forbindelse med prosjektet Earth Hour i alle formater og medier. Fotografens navn vil alltid bli gitt sammen med bildet/videoen.

WWF vil bare bruke bildene/videoene for prosjektets formål og må ha skriftlig tillatelse fra fotografen dersom WWF ønsker å bruke bildene/videoene i andre formål enn prosjektet Earth Hour.

WWF ønsker å kunne bruke alt innsendt materiale til dette formålet, ikke kun de aller beste som blir plukket ut til å vinne premiene. De dette gjelder vil få beskjed.

OBS: Tillatelse til å fotografere
Fotografen må selv sørge for evt tillatelse fra folk som vises på bildene (og deres verger i tilfelle barn) til å bruke bildene i konkurransen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar