Canon PowerShot SX200 IS

Canon utvider PowerShot-serien med PowerShot SX200 IS, en ny Super Zoom-modell med et kompakt kamerahus. Med vidvinkel (28mm) 12x optisk zoomobjektiv og Canons DIGIC 4-prosessor som sikrer rask ytelse. Et manuelt program gir en full kontroll når man ønsker det.

Kameraet får 12,1 megapiksler, og kan ta filmopptak med HD-kvalitet (720p, 30 bilder/sek), og innebygd HDMI-forbindelse gir enkel avspilling på HD-TV-er.

Designet for reiser
I klassisk, kompakt aluminiumdesign i sort, blått eller rødt, er PowerShot SX200 IS fullpakket med avansert teknologi og dermed et perfekt kamera for den som er mye på farten. Et kraftig 12x zoomobjektiv med 28mm vidvinkel håndterer både landskapsbilder og fjerne objekter. Canons teknologi for 4-trinns optisk bildestabilisator bekjemper uklarhet som forårsakes av kamerarystelser - også ved telefotoinnstilling og lav belysning.

Lite format, stor kvalitet
Enestående 12,1 megapikslers oppløsning sikres med kameraets sensor, og gir frihet til å beskjære eller forstørre bilder uten å tape detaljer. Canons DIGIC 4-prosessor bruker forbedrede algoritmer og beregningspresisjon for å sikre raske funksjoner og levende bilder uten bildestøy, med en unik klarhet og fargegjengivelse.

Intelligente funksjoner gir maksimal kreativitet
For å sikre maksimale resultater med minimal innsats har PowerShot SX200 IS nytt Smart Auto-program og utvidet Easy-program. Begge disse benytter Canons teknologi for scenegjenkjenning for å analysere motivet i detalj - for eksempel sjekke lystyrke, kontrast, avstand og generelle fargenyanser - før optimale innstillinger velges. Fotografer som ønsker full kontroll over bildene sine kan velge manuelt program.

DIGIC 4-prosessering gir også større presisjon i Canons andre intelligente teknologier. Forbedret teknologi for bevegelsesgjenkjenning og Servo AF gir skarpe bilder av motiver i bevegelse, mens i-Contrast gjør mørke områder lysere uten å overeksponere lysere områder. Canons teknologi for ansiktsgjenkjenning omfatter nå også ny Blunkegjenkjenning som forhindrer at portrettbilder tas med feil timing. Med Selvutløser for ansikt er det enklere å ta gruppebilder ved at utløseren ikke aktiveres før du har kommet deg på plass.

Film med HD-kvalitet
For øyeblikk som fortjener å vises på TV, kan du supplere stillbildene med videosekvenser med imponerende HD-kvalitet (720p). Integrert HDMI-forbindelse gir rask visning på alle HDTV-er.

En stor 3,0" LCD-skjerm gir enkel bildekomposisjon og detaljert visning av både bilder og film, med bred visningsvinkel som gir enkel deling av bilder. I tillegg gir et smart nytt brukergrensesnitt gode Hint og Tips – perfekt for enhver som ønsker å lære mer om hvordan ulike innstillinger påvirker bildene.

PowerShot SX200 IS har salgsstart i februar.

 • Kompakt, 12x optisk zoom med 28mm vidvinkel
 • Objektiv med 4-trinns optisk bildestabilisator
 • 12,1 megapiksler
 • DIGIC 4 gir meget rask responstid, suveren bildekvalitet og intelligent teknologi
 • Smart Auto-program med teknologi for scenegjenkjenning
 • Reduserer uskarphet med bildestabilisator, teknologi for bevegelsesgjenkjenning og Servo AF
 • Ta bilder av mennesker enkelt med Ansiktsgjenkjenning AF/AE/FE/WB, Velg og følg ansikt, i tillegg til selvutløser for ansikt og automatisk fjerning av røde øyne
 • 3,0”, høyoppløselig LCD-skjerm
 • High Definition (720p)-film med HDMI-forbindelse
 • Opptaksprogrammer inkludert manuell kontroll og Easy-program
 • Nytt, brukervennlig brukergrensesnitt med hint og tips
 • Klassisk aluminiumsdesign som fås i sort, blått og rødt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar