Memory Stick Pro-HG Duo HX med 16GB

Memory Stick Pro-HG Duo HX med hele 16GB lagring. Sony har med dette doblet kapasiteten, og kortene er egnet for videokameraer og kontinuerlig fotografering med digitale stillbildekameraer. Overføring fra og til PC: leser 20MB/s og skriver 15MB/s

Inkluderingen av en gratis USB-adapter bidrar til enkel overføring av data, og sikrer optimal brukervennlighet og ytelse. Med en avlesningshastighet på 20MB/s og en skrivehastighet på 15MB/s1, er overføringshastigheten mer enn tre ganger raskere enn hva dagens PRO-Duo kan oppnå. Gratis, nedlastbar Memory Stick Data Rescue Service er en annen bonus, som raskt hjelper deg med å gjenopprette slettede bilder og filer.

Memory Stick PRO-HG Duo HX benytter et 8-bit parallelt grensesnitt for å skape et overlegent ytelsesnivå, og sammen med 10 års garanti representerer denne lagringsenheten overlegen kvalitet for brukere som krever det beste.

Produktet vil være tilgjengelig på markedet fra mars 2009.

1 Denne hastigheten er basert på tester med optimaliserte kompatible enheter. Den faktiske overføringshastigheten er avhengig av maskinvare. Memory Stick PRO-HG Duo HX oppnår 20MB/s i lesemodus og 15MB/s i skrivemodus i kombinasjon med medfølgende USB-adapter MSAC-UAH1.

Med Memory Stick PRO-HG Duo HX kan man oppnå raskeste dataoverføringshastighet.
Overføring av 115 minutter video på cirka 6* min. og overføring av 3000 bilder på cirka 3 mibutter**

*FH-modus (1920x1080)/Videofil (7.35GB) tatt opp med HDR-CX100
**DSCW300 13M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar