Nikon D300 og Nikon D60 mottar DIWA Gold Awards

DIWA Gold Awards ghår til to Nikon digitale speilreflekskameraer, det halvprofesjonelle Nikon D300 og konsumentkameraet Nikon D60.

Nikon D60 mottar sin gullmedalje for førsteklasses bildekvalitet, ergonomisk design og nyttige egenskaper. 10 Megapixel bildebrikke av høy kvalitet, fremragende bildebehandling og et innovativt og effektivt støvfjerningssystem gjør D60 til et eksemplarisk konsumentkamera. I tillegg er kameraet utstyrt med Active D-Lighting kontrastutjevning og Nikons EXPEED prosessorteknologi, som utfører rask og presis bildebehandling med optimale resultater. Nikons integrering av brukervennlige teknologier gjør D60 til et effektivt systemkamera som leverer topp bildekvalitet til massene.

Nikons andre DIWA Gold Award går til systemkameraet Nikon D300. Bygd på Nikons lange erfaring innen ergonomi, toppspesifiserte funksjoner og ytelser, samt kvalitetspreget innovativ bildeteknologi, imøtekommer D300 kravene fra så vel profesjonelle som kresne amatører. En 12 Megapixel CMOS bildebrikke blir støttet av en EXPEED prosessor, en ny CAM3500DX AF-sensor, 14-bit A/D-konvertering og et stort lysfølsomhetsområde opp til ISO 6400. For å gjøre pakken komplett, er Nikon D300 utstyrt med en 3" Live View LCD-skjerm med meget høy punktoppløsning.

Testsjef i DIWA Labs, Kai Thon, supplerer: "Gjennom en årrekke har Nikon vært en teknologisk leder av den kameratekniske utviklingen. I de siste månedene har de gjort teknologiske framskritt større enn noensinne, mange av dem inkludert i kameramodeller som D60 og D300. Datagenererte analytiske testresultater fra vårt avanserte DIWA Labs og ekspertvurderinger fra DIWA-medlemmer har unisont konkludert med at begge modellene er høyst konkurransedyktige innen hvert sitt markedssegment".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar