De moderne rallarene

Jernbaneverkets informasjonsmedarbeider Hilde Lillejord har fotografert utbyggingen av to nye spor på Drammenbanen i Bærum. Bildene kan sees på en gratis utstilling ved Lysaker stasjon frem til 23. oktober.

Utstillingen viser glimt fra anleggsarbeidernes daglige virke - de moderne rallarne i Bærum. Vi møter både tunnelfolket som sprenger den nye Bærumstunnelen mellom Lysaker og Sandvika, samt arbeiderne som bygger ny Lysaker stasjon.

Hilde Lillejord har en bachelor i fotojournalistikk fra Høgskolen i Oslo, og hun har års erfaring som fotojournalist for blant annet den danske avisen Politiken, VG, Magasinet, KK og Dagsavisen.

I norske pressefotografers kåring av årets bilder for 2007, vant Hilde kategorien "Dagligliv i Norge". Hun har en spesiell interesse og lidenskap for portrett og den klassiske reportasjen.

Åpningstider
Utstillingen, som har gratis inngang, holdes i lokaler ved siden av inngangen til Lysaker stasjon. Onsdag 8. oktober er første dag hvor utstillingen er åpen, torsdag 23. oktober er siste dag.

mandager, tirsdager og onsdager klokken 1400-1700
torsdager klokken 1700-2000

Jernbaneverket: Lysaker stasjon

Kommentarer