Er du verdens eller Norges beste mobilfotograf?

Sony Ericsson arrangerer World View 2008, verdens største mobilfotokonkurranse, der vinneren stikker av med en reise til en verdi av ca 100.000 kroner. I Norge får deltakerne i tillegg mulighet til å vinne kameratelefoner av typen C902 Cyber-shot. En egen jury uavhengig av den internasjonale konkurransen bestående av redaksjonen i fotonettstedet Akam.no skal kåre de fem beste norske bildene.

Sony Ericsson World View (www.sonyericsson.com/worldview) går nå av stabelen for tredje gang. I fjor sendte deltakere fra hele verden inn mer enn 70.000 bilder. En jury bestående av noen av verdens mest fremtredende fotografer skal kåre årets vinnerbilde, og vinneren blir premiert med en reise på over 100.000 kroner. I tillegg premieres en publikumspris med en reise til en verdi av 50.000 kroner.

- De beste bildene tas ofte spontant i spesielle situasjoner og minneverdige øyeblikk som ikke er planlagt, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson i Norge. - De færreste av oss har et digitalkamera tilgjengelig til enhver tid, men mobiltelefonen er alltid med. I tillegg er kameramobilene små og kompakte og gjør det mulig å dele bildene med andre umiddelbart via mms, blogg, med mer. Dette er viktige årsaker til suksessen med kameramobilene i Cyber-shot-serien og bakgrunnen for denne fotokonkurransen.

Norges beste?
I Norge får de norske deltakerne i tillegg mulighet til å vinne flotte kameratelefoner av typen Sony Ericsson C902 Cyber-shot med 5 megapikselkamera. En fagjury fra redaksjonen i fotonettstedet Akam.no vil kåre 5 vinnere i den norske konkurransen. Akam.no vil bedømme de norske bildene på den internasjonale konkurransesiden http://www.sonyericsson.com/worldview og kåre Norges fem beste mobilbilder.

Ta del i globalt fotosamfunn på nett!
World View 2008 er en konkurranse som gir deltakerne fra hele verden anledning til å dele sine bilder med et globalt publikum via en spennende webside, http://www.sonyericsson.com/worldview Portalen åpner for mye mer enn å sende inn bilder. Deltakerne får anledning til å bli med i et globalt samfunn, utvide det sosiale nettverket, dele bilder med mennesker i alle verdenshjørner og få fototips fra profesjonelle fotografer. I tillegg kan de inkludere en minibiografi og portrettfoto av seg selv.

Verdensberømte fotografer i juryen
Juryen for den globale konkurransen består av den anerkjente fotografen Liu Heung Shing, designsjef Martin Wezowski i Sony Ericsson, fotosjef David Viggers i Reuters UK & Ireland og den verdensberømte fotografen Tony Briggs, tidligere London Photographer of the Year.

Du kan delta i Sony Ericsson World View 2008 fra 4. september. Både den internasjonale og norske konkurransen pågår til 31. oktober. Vinnerne av den norske konkurransen kåres i begynnelsen av november, og de fem beste deltakerne premieres med en C902 Cyber-shot. Vinneren av den globale konkurransen kåres senere på høsten.

Kontaktperson i Sony Ericsson i Norge:

Anniken Amdam, markedssjef, Norway
Telefon: 918 18 328, e-post: anniken.amdam@sonyericsson.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar