Epson Stylus Photo PX700W og PX800FW

Ved lanseringen av to nye multifunksjonsskrivere lover Epson at de to nye skriverne skal gi en utskriftskvalitet som er bedre enn det fotolabben på hjørnet kan levere. Skriverne skal også være de raskeste som noensinne er produsert av Epson.

Utskriftsoppløsningen oppgis til maksimalt 5760 x 1440 dpi med en dråpestørrelsen på 1,5 picoliter. Utskriftshastigheten er også imonerende: 40 sider i minuttet ved tekstutskrift, og ca 10 sekunder på en fotoutskrift i 10 x 15 cm størrelse.

Pressemelding fra Epson Norge:

Epson Stylus Photo PX700W

En ny periode innen det å skrive ut bilder hjemme er introdusert i dag ettersom Epson lanserer den nye Epson Stylus Photo PX700W. Eksepsjonell funksjonalitet kombinert med Epson's velkjente kvalitet er PX700W et perfekt valg for en kommende fotograf eller erfaren D-SLR bruker. Med et lekkert design med enkle, rene linjer og blank finish vil PX700W gli inn i et hvert hjemmemiljø.

Stylus Photo PX700W benytter Epson's Micro Piezo skrivehode teknologi som i kombinasjon med Epson Claria Photographic Ink sikrer at fotografier er livaktige, farger er skarpe og levende og bilder er produsert på kun 17 sekunder overlegen kvaliteten fra laboratoriet.

95% av Europeiske hjem er eiere av et digital kamera og muligheten til å skrive ut i lab kvalitet eller bedre hjemme er essensiell i dagens moderne livsstil. Epson Stylus Photo PX700W kan skrive ut med svært høy oppløsning og er kostnadseffektiv med separate blekkpatroner som betyr at du bytter kun ut den fargen som er brukt.

I tillegg til et iøynefallende design kan du skrive ut direkte fra kamera med Pictbridge eller fra integrert minnekortspor. To innebygde papirskuffer gjør det mulig å ha både vanlig kopipapir og fotopapir klart til bruk. Stylus Photo PX700W har integrert Wi-Fi og Ethernet tilkobling slik at den kan kobles til fra hvor som helst hjemme. Med et kompakt design og integrert skanner og kopifunksjon er PX700W en multi-funksjonsenhet som også kan skrive ut på CD’er og DVD’er.

Fakta om Epson Stylus Photo RX700W:
 • Skriver ut fotografier som er bedre enn lab kvalitet
 • Integrert Wi-Fi og Ethernet tilkobling
 • Kompakt , stilig og tidsriktig design
 • Høyeste hastighet som er levert på en Epson blekkskriver
 • Enkel å bruke med 6.3 cm farge LCD skjerm
 • Skriv ut på en rekke ulike type media fra vanlig papir, høyglanset papir og i tillegg CD'er og DVD'er
 • Skanner med høy oppløsning på 2400 dpi
 • Separate blekkpatroner - spar penger, bytt kun den fargen som er brukt
 • Epson Stylus PX700W, har en anbefalt pris på 1990,- inkludert mva - tilgjengelig fra oktober 2008
Epson Stylus PX800FW

Epson lanserer Stylus Photo PX800FW, en Hi-Definition 4-i-1 med faks, automatisk dokumentmater og Wi-Fi. Det stilige og lekre utseende innehar en rekke avanserte funksjoner med enkel tilgang og kontroll via en imponerende berøringsskjerm. Ideell for alle mulige hjemme applikasjoner inkludert førsteklasses utskrifter av fotografier som overgår kvaliteten fra laboratoriet.

Designet for sømløs integrasjon hjemme hos deg, kommer Epson Stylus PX800FW med svart, blank finish hvilket gir et svært moderne utseende. Det utsøkte og gjennomtenkte designet skjuler en automatisk dokumentmater mens den doble papirskuffen er fullt integrert og vil ikke forstyrre det estetiske i hjemmet.

For å tillegge ytterligere til Epson Stylus PX800FW design kommer den med integrert Wi-Fi og Ethernet tilkobling som gjør at brukere kan skrive ut via det lokale nettverket. Skriveren kommer med en 19.8cm LCD berøringsskjerm som kan justeres til den beste visningsvinkelen for bildene. Det dynamiske menysystemet viser brukere enkelt gjennom forhåndsvisning og utskriftsmuligheter, inkludert unike egenskaper som tilpasning av egne brevark. Brukere kan også skrive ut direkte fra et Pictbridge tilkoblet kamera eller fra minnekort. Automatisk dupleks som opsjon kan enkelt klikkes på plass til hovedenheten og gir dobbeltsidig utskrift.

Utover det elegante designet, vil de mange egenskapene og intuitive grensesnittet på Epson Stylus PX800FW levere et enestående resultat takket være Epson Claria Photographic Ink, et Hi-Definition, dye-basert blekk som gir fotografier bedre-enn-laboratoriet-kvalitet. Blekket kommer i separate blekkpatroner så du trenger bare erstatte den som er brukt. I tillegg vil et nytt høy-hastighets Micro Piezo skrivehode levere den hurtigste blekkutskriftsteknologien som er tilgjengelig fra Epson.

Fakta om Epson Stylus PX800FW:
 • Stilig og tidsriktig design
 • Integrert automatisk dokumentmater for faks, kopiering og skanning
 • Intuitiv 19.8 cm berøringsskjerm
 • Wi-Fi og Ethernet tilkobling
 • Høy-hastighets utskrift
 • Integrert dobbel arkskuff
 • Skriv ut på et bredt utvalg av media fra vanlig papir, høyglanset og utskriftsbare CD’er og DVD’er
 • Kan skanne dokumenter til redigerbar tekst med Optical Character Recognition (OCR) programvare
 • Skanner med høy oppløsning på 4800 dpi
 • Automatisk dupleks for tosidig utskrift som opsjon
 • Separate blekkpatroner - spar penger, bytt kun den fargen som er brukt
 • Anbefalt pris på Epson Stylus PX800FW, inkludert mva 2.990,- tilgjengelig fra september 2008
Om Epson Claria Photographic Ink
Epson Claria Photographic Ink er et seksfargers, dye basert blekk med lang holdbarhet som gir high-definition, bedre enn lab kvalitet fotografier og er en ideell partner for utskrift av bilder fra de siste D-SLR og kompakt digital kameraene. Epson Claria Photographic Ink støtter en bred fargeskala og gir jevne graderinger for livaktige bilder. Fotografier skrevet ut med Claria Photographic Ink varer opp til 200 år I fotoalbum eller 98 år i fotoramme ( for mer informasjon, besøk www.epson.no ).

Om Epson
Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD projektorer og små -og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet - å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Epson er et nettverk bestående av 88,925 ansatte i 109 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er lokalisert. Ledet av det Japan-baserte selskapet Seiko Epson Corp., omsatte Epson for 1,347 milliarder yen (fiskal år) i 2007.

Kommentarer