Scandinavian Photo lager fotokonkurranse

Scandinavian Photo kommer med følgende utfordring:

Med all den kunnskapen og kreativiteten dere innehar hadde det vært morsomt å prøve deres evner i en annen type fotokonkurranse. Å finne rett utsnitt og skape et bilde direkte ved fotograferingstilfellet er en kunst, men å kunne skape bilder ved hjelp av redigering og programvare regnes også som kunst.

Denne gangen vil vi lage en fotokonkurranse der man sender inn et redigert bilde, samt originalbildet/ bildene.

Bildet skal på en eller annen måte være endret/ redigert. Om det ikke finnes en elg på bildet, legg den inn. Er den plagsomme naboen med på bildet, redigèr ham bort. Endre farger, legg til og ta bort osv. Det skal naturligvis være bilder du selv har tatt.


Konkurransens rammer
Bildene bør være så effektfulle som mulig, enten virkelighetstro eller mer basert på kunst og form. Dette gir deg friere rammer til å skape din egen virkelighet.

Premier:
1. Premie Canon 40D med EF-S 17- 85 IS USM objektiv (verdi 16 195,- NOK)
2. Premie Nikon D40 med 18- 55 objektiv + SB 400- blitz (verdi 3.395,- NOK)
3. Premie Nikon Coolpix P5100 + veske (verdi 2.595,- NOK)

(Alle premiene leveres med 4GB minnekort.)

Vi ønsker å vise vinnerbildene på vår hjemmeside og eventuelt lage en utstilling av disse bildene, og derfor ønsker vi også rettighetene til å gjøre dette.

Send inn bildene digitalt til info@scandinavianphoto.no senest 25. august 2008 da vi avslutter konkurransen, glem ikke originalbildet.

Scandinavian Photo:: PhotoBloggen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar