Workshop med Jock Sturges

Det vakre landskapet på Nord- Vestlandet skal bli arena for å fotografere modeller i naturen. Nordiv Light får besøk av den verdenskjente portrett- , mote- og aktfotografen Jock Sturges (se også bildesøk) som vil holde en fire dagers workshop i Kristiansund hvor han viser hvordan han jobber med modell utendørs i eksisterende lys med kun en opplettskjerm som hjelpemiddel.

Deltagerne skal selv jobbe en til en og i team med modellene. Jock Sturges vil inspirere og dele ut sin kunnskap.

Han vil legge stor vekt på hvordan behandle, instruere og få det beste ut av modellen. Spesielt legger han vekt på den psykologiske utfordringen det er å fotografere akt og mote. Og videre hvordan dere kan få til et godt samarbeide og forhold med modellen slik at dere klarer å få modellen fra å "posere".

Sturges vil også gå igjennom deltakernes medbragte bilder, diskutere komposisjon, valg av motiv og ellers snakke om fotografi. Han vil også undervise teknikk.

Han vil ta med seg sitt storformat kamera og vise hvordan han jobber under workshopen. Dere må selv ta med kamera og laptop med de programmer som er nødvendig for å vise fotografiene dine på skjerm. Jock Sturges ønsker at dere på forhånd bestemmer kamera og objektiv som dere skal jobbe med under hele workshopen. Dere må også ta med en opplettskjerm

Program

Mandag 28.4. – Onsdag 30.4.

09.00 - 12.00: Visning av deltakerne bildeportfolio.

12.00 - 13.00: Lunsj

13.00 - 18.00: Fotografering på location

Torsdag 1.5

09.00 - 12.00: Visning av deltakerne bildeportfolio.

12:00 - 13.00: Lunsj

13.00 - 16.30: Fotografering på location

18.00 - 20.30: Middag og bildevisning av deltakernes beste bilder.

Lokaler: publiseres senere

Pris: 4700 inkl lunsj. 2 av plassene gis 50% student rabatt.

Påmelding: send mail til mariette@nle.no

Benytt en ulik sjangse til å lære av en mester!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar