Workshoper med Magnum-fotografer

Dok08 byr på fem dager med workshops i Oslo med i alt syv Magnumfotografer!

Workshopene går fra tirsdag 4. mars til lørdag 8. mars, og er et samarbeid mellom Pressefotografenes Klubb, Bilder Nordic Photography School, Fotojournalistutdanningen på Høgskolen i Oslo og Magnum.

Hver Magnumfotograf har sin egen klasse. Og vil du være med på dette, bør du være kjapp, det er kun 14 plasser pr. workshop. Magnum har annonsert workshopene i Oslo på sin egen nettside, så det vil bli kamp om plassene.

Dette er ikke workshop for nybegynnere. Første deadline for påmelding er 30. januar, og på grunn av stor pågang, vil utvelgelsen skje på bakgrunn av personlig statement og bilder vedlagt søknaden.

Studentene vil produsere individuelle prosjekter på lik linje som et profesjonelt oppdrag. Hver dag vil Magnumfotografer gå gjennom bildene og arbeidet vil bli diskutert i gruppene hver dag. De vil selvfølgelig også være tilgjengelig under hele workshop-perioden og vil også gjennomføre portfolio-gjennomgang med studentene.

Workshopene vil ende i en stor utstilling på Litteraturhuset i Oslo, der også store deler av Dok08 vil foregå. Det vil også bli laget et mulitmediaprosjekt om workshopene som vil bli publisert på nettsiden Magnum In Motion.

De syv fotografene som skal holde workshopene er:

Les mer og hold deg oppdatert på nyhetssiden til Dok08.

Meld deg på Magnum workshop her. I to uker har medlemmer av Pressefotografenes Klubb fortrinnsrett til workshopene.

Kommentarer