Nye kompaktkamera fra Kodak

Kodak oppgraderer EasyShare-serien med V1273, et kompaktkamera med 12 Mp og 3" berøringsfølsom LCD-skjerm, 3x optisk zoom og HD-video. "Liullebroeren" EasyShare M1033 får 10 Mp, 3x zoom og 3" LCD-skjerm, men denne er ikke berøringsfølsom.

Videre lanseres EasyShare Z1085 IS med 10 Mp og 5x zoom. Dette kameraet har også optisk bildestabilisator.

Pressemelding fra Kodak Norge:

Kodak lanserer smart teknologi under CES-messen

I dag presenterer Kodak en rekke nye produkter som lever opp til selskapets løfte - å levere produkter som gjør fotografering morsomt og enkelt. Fokus ligger på smart digital teknologi som oppfordrer forbrukerne til å utvikle sin kreativitet uten å behøve å gjøre avkall på kvaliteten på verken bilde eller trykk.

- Med produktene som lanseres i dag på CES-messen, fortsetter Kodak å utvikle innovativ, smart teknologi som leverer i henhold til løftet – ”du trykker på knappen, vi gjør resten”, sier Anna Hjalmason, nordisk markedssjef i Kodak.

- Kodak har hjulpet forbrukere til å fange minner i 120 år og nå i den digitale æraen kan minnene gis liv ved hjelp av høyoppløselige skjermer, trådløse fotorammer og skarpe trykksaker. Det er enkelt, kostnadseffektivt og kompromissløst.

KODAK EASYSHARE V1273 Digital Camera
Kamera med ny touch-screen-teknologi som forenkler fotografering, granskning og redigering. Kameraet har 12 megapixler, 3X optisk zoom og en stor 3-tommers LCD-skjerm med touch-screen-funksjon for enklere innstillinger og kontroll. Ettersom V1273 er HD-kompatibel tar kameraet utrolig høyoppløselige bilder og filmer som man kan se på sin HD-TV ved hjelp av HDTV-dockingstasjonen fra Kodak. Ut over V1273, introduserer Kodak også digitalkameraet KODAK EASYSHARE V1073 med touch-screen.

KODAK EASYSHARE M1033 Digital Camera
Et fargeglad, tynt og stilrent kamera med 10 megapixler. Med en 3X optisk zoomlinse og en 3-tommers vidvinkel LCD-skjerm, er dette kameraet fullpakket med finesser som hjelper til med å ta kvalitetsbilder i alle tenkelige miljøer. Dessuten tar modellen stillbilder og bevegelige bilder i HD-format. Kodak introduserer også digitalkameraene KODAK EASYSHARE M763, M863 og M893 IS.

KODAK EASYSHARE Z1085 IS Zoom Digital Camera
Et nytt kamerat med høy ytelse, 10 megapixler og 5X optisk zoom med optisk bildestabilisering. Denne modellen lar forbrukerne være mer kreative ettersom de kan utnytte kameraets manuelle finesser, eller fange bilder og filmer ved å bruke automatikk. Z1085 IS kan også ta stillbilder og bevegelige bilder i HD-format som forsterker opplevelsen. Kodak introduserer også digitalkameraene KODAK EASYSHARE Z1285 Zoom og KODAK EASYSHARE Z8612 IS.

Høyoppløselige bilder og bevegelige bilder
Samtlige av KODAK EASYSHARE-digitalkameraene som presenteres i dag på CES-messen er HD-kompatible, noe som gjør at de ta stillbilder og bevegelige bilder i HD-oppløsning. Gjennom KODAK EASYSHARE HDTV-dockingstasjonen blir det enkelt å se på bildene på TV-en. HD-dockingen er utviklet som en del av KODAK EASYSHARE-systemet og gjør det mulig å koble sammen kameraer med en HD-TV for å kunne vise frem bilder fra Kodak-kameraer, SD-minnekort eller USB-pinner. Ved hjelp av en HD-dockingstasjon kan man skape en visuell opplevelse av høyeste klasse.

Priser og tilgjengelighet
Samtlige nye produkter fra Kodak kommer til å være tilgjengelig hos forhandlere eller via internett på www.kodak.com i løpet av første halvdel av 2008.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar