Nikon Coolpix P60

Nikon COOLPIX P60 får en oppløsning på 8,1 megapiksler, 5x optisk NIKKOR-zoomobjektiv og en LCD-skjerm på 2,5 tommer og vibrasjonsreduksjon (VR) .

Kameraet har et tradisjonelt utformet kamerahus og er samtidig svært kompakt og lett. P60 er utstyrt med en rekke bildeforbedringsfunksjoner samt et modushjul som gir brukeren enkel kontroll. P60 er laget for å bruke vanlige AA-batterier.

Utdrag fra pressemelding fra Nikon Norge:

Lett å holde, lett å bruke
P60 har et tiltalende utseende og følelsen av et tradisjonelt fotoapparat. Det er designet for intuitiv bruk, har et lettholdt grep som gir stabilitet og gir den gode Nikon følelsen med behagelig, kompakt husstørrelse. Det er enkelt å komponere bildet, enten ved hjelp av P60s 2,5-tommers LCD-skjerm med stor betraktningsvinkel, eller i den optiske søkeren som også har informasjonsvisning. Kameraets lettvinte modushjul gjør det lettere for brukerne å bytte mellom manuelle og automatiske modus. I modusen Programautomatikk velges automatisk lukkerhastighet og blenderåpning for optimal eksponering, mens modusen Manuell lar brukeren selv velge både lukkerhastighet og blenderåpning, noe som gir større kontroll over resultatet. Kameraet innholder 15 motivmodus som er optimalisert for forhåndsdefinerte situasjoner, inkludert Portrett, Landskap, Nattportrett, Sport, Fest/innendørs, Nærbilde, Museum og til og med Fyrverkeri. Med P60 er det også mulighet for filmopptak med lyd på 640 x 480 piksler ved 30 b/s. Bildene lagres på et SD-minnekort eller i internminnet på 12 MB.

Objektiv- og bildekvalitet
P60 er utstyrt med et 5x optisk NIKKOR-zoomobjektiv som gir enestående presisjon og skarp oppløsning. Objektivet har en brennvidde på 6,4–32 mm, tilsvarende 36–180 mm i 35 mm-format, og har blenderåpning i området fra f/3,6–4,5. Kameraet kan brukes under mange lysforhold, med følsomheter fra ISO 80 til ISO 2000, noe som gjør det mulig med høyere lukkerhastigheter for å unngå uskarpheter i motivet eller ved fotografering på steder med lite lys. I tillegg tilbyr P60 forbedret behandlingshastighet og bildekvalitet, takket være EXPEED-bildebehandlingsmotoren. For å oppnå klare, stabile resultater ved opptak av stillbilder og video, reduserer den innebygde VR-teknologien effektene av bevegelser ved håndholdt fotografering med lave lukkerhastigheter. P60 har en brennvidde fra ca. 30 cm til uendelig. En makromodus gjør det mulig å ta bilder så nærme som 10 cm fra motivet, mens den nye Active Zoom funksjonen gir myk zooming for nærbilder.

Bildeinnovasjon
P60 har innebygd flere innovative funksjoner som gjør det lett å ta flotte portrettbilder. En avansert versjon av ansiktsprioritert autofokus gjenkjenner opptil fem ansikter med presis autofokus. Det har innebygd korreksjon av rød øyerefleks gjenoppretter ved hjelp av digital behandling en naturlig øyenfarge når du bruker blits. Nikon D-Lighting prosessen, som kompenserer for for mye motlys eller for lite blitslys, aktiveres i kameraet ved avspilling og uten behov for datamaskin, og er enda raskere i nye COOLPIX P60.

Tilleggsutstyr og priser
P60 leveres med to alkaliske batterier i AA-størrelse, en USB-kabel, AV-kabel, bærestropp og en CD-ROM med Software Suite for COOLPIX. batterilader, oppladbare Ni-MH-batterier og strømadapter, er tilgjengelig som ekstrautstyr. P60 måler 95,5 (B) x 63,5 (H) x 36 (D) mm når objektivet er innfelt. Det veier ca. 160g uten batteri og SD-minnekort. Veiledende utsalgspris er NOK 2190,-

For mer informasjon se www.nikon.no eller www.europe-nikon.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar