Fotopapir i 10 x 15 for laserskriver

En laserskriver gir ikke den samme fotorealistiske kvaliteten man får med blekkskrivere, men kostnad og hastighet gjør dette interesant for de som har litt større utskriftsbehov.

For dette markedet har HP hatt et glanset fotopapir i A4 format, i 160 og 220 g/m2 tykkelse. dette papriret lanseres nå i vanlig fotostørrelse, 10x15 cm format i 200 grams tykkelse.

Fotopapiret er glanset på begge sider og gjør det enklere for små bedriftskunder å skrive ut alt fra vanlige bilder og postkort til markedsføringsmateriell og reklame.

- HPs nye 10 x 15 fotopapir er en fortsettelse av det populære A4-formatet for fotopapir for laserskrivere. Med det nye formatet blir det enkelt og billig for kunden å selv lage forretningsdokumenter som ser proffe ut, sier Heiko Heilmann i HP Norge.

Fotopapiret gir fine og rike farger på begge sider uten gjennomskinn. Det tørker umiddelbart slik at man unngår riper og farger som gnis utover. Papiret er enkelt å bruke fordi det har belegg på begge sider og kan derfor puttes inn i skriveren i alle retninger.

Fotopapir fra HP for laserskriver er også tilgjengelig med matt overflate i A4-format (200 g/m²).

Stadig flere bedrifter oppdager hvor fleksibelt og kostnadsbesparende det er å skrive ut markedsføringsmateriell og andre bedriftsdokumenter selv. Det er spesielt viktig for små bedrifter som ønsker å ha et like profesjonelt preg som de store selskapene til tross for et stramt budsjett.

Den siste utviklingen av fargeskriveren HP Color LaserJet er knyttet til printer-, toner- og papirdesign. Kundene er sikret trykkerikvalitet på produktene de lager selv samtidig som de sparer penger. For å gjøre jobben i sitt eget kontor er kundene avhengig av et bredt utvalg av papirtyper. HP kan tilby variasjoner i vekt, overflate og format. Papirene er spesialdesignet for dagens laserprintere og for å møte kundes behov.


rekvisita og tilbehørpapir for småformater rekvisita – HP Hjemme og på hjemmekontoret produkter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar