Photocamp 2007

PhotoCamp er et arrangement for profesjonelle og semi-profesjonelle fotografer. Under tittelen "hjerneføde for fotografer" deltar de mest anerkjente fotografer fra inn og utland. I tillegg fylles hele Månefisken opp med det ypperste av profesjonelt utstyr fra mer enn 20 utstillere.

Arrangementet er åpent for alle, med gunstige billetter til fordragene.

Interfoto som er arrangør for PhotoCamp er Norges eneste rendyrkete løsningsleverandør for alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Selskapet har ett tett samarbeid til de to største aktørene i Sverige og Danmark, henholdsvis YFO og Goecker, og har de siste to årene opparbeidet seg en unik stilling i det norske markedet, blant annet gjennom oppkjøpet av hovedkonkurrenten Lars Farnes tidligere i år. Interfoto står også for debutantutstillingen på Bølgen&Moi.

Som foredragsholdere til PhotoCamp 2007 kommer blant annet Morten Krogvold, Morten Quale, Katrine Wessel, Arne Nevra, Marcel Leliënhof, Dag Thorenfeldt, men også internasjonale fotografer er med. Foreløpig er brasilianske Alberto Serejo og svenske Simon Cederquist på listen.

Ved siden av fotografenes foredrag vil det holdes kurs i lyssetting, bildeflyt og råfilhåndtering.

- Vi ønsker å bidra til kunnskapsutveksling gjennom å etablere et årlig forum for Norges profesjonelle fotografer, sier Egil Nilsson i Interfoto. Vi har dessuten som ambisjon å utnytte vårt samarbeid i Norden til å tilrettelegge utveksling av kapasiteter innenfor fotografi og bildehåndtering. PhotoCamp er kun ett av flere tiltak og vi vil i 2008 utvikle tilsvarende for broadcast/HD video markedet, tillegger han.

Photocamp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar