Olympus E-410

Olympus E-410 er i høyeste grad en videreføring av E-400. Fremdeles er dette det minste kameraet på markedet. Med 10 megapiksler og bra bildekvalitet hevder kameraet seg brukbart i konkurransen i den nedre delen av D-SLR-markedet. Det som skiller E-410 ut fra mengden er først og fremst mulighetene for "Live View", som gjør det mulig å bruke skjermen som søker.

Akam.no har testet Olympus E-410 og konkluderer blant annet som følger:

Konstruksjonsmessig er forskjellene omtrent ikke-eksisterende. Kameraene er rett og slett identiske.

Den store forskjellen (fra forgjengeren E-400) er at du på E-410 kan bruke skjermen som søker. Det gjør det lettere med makrofotografering og gir også en del andre fordeler. Den eneste ulempen vi egentlig kan se med det, er at prisen blir høyere.

Av spesifikasjoner var det ellers bare en endring, så vidt vi kunne se, og det var at E-410 har USB 2.0-grensesnitt, slik at du kan overføre bilder til datamaskinen i akseptabel hastighet. På alle andre hastighetsmålinger er kameraet fortsatt dessverre litt tregt.

Bildekvaliteten har generelt blitt litt bedre enn på E-400, men ikke så mye at vi tror du vil legge merke til det. Støynivået er det som er forbedret mest.

E-410 har blitt et spennende kamera som tilbyr mye til mange målgrupper. Både de som vil ha et lite og lett kamera, til de som vil ha et rimelig kamera med høy kvalitet og de som tar bilder i vanskelige vinkler, slik som ved makrofotografering.


Akam.no - Olympus E-410

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar