Utvidet utvalg minnekort fra Sony

Etter å ha lansert at Sony inntar CompactFlash-markedet, avslører nå Recording Media og Energy (RME)-divisjonen detaljene i den første produktporteføljen. Porteføljen består av en serie med tre 66x transfer speed-kort, med kapasitet på 1GB, 2GB og 4GB for den mer prisbevisste forbruker, i tillegg til to high-end 133x transfer speed-kort med 2GB og 4GB kapasitet.

66x transfer speed CompactFlash-kortet tilbyr en datahastighet på 10MB/s (lese) og 9MB/s (skrive), mens 133x CompactFlash-kortet gir en datahastighet på 20MB/s (lese og skrive). Sistnevnte gir brukerne av digitale kamera muligheten til å lagre flere bilder per sekund ved uavbrutt fotografering for så å flytte bildene over til PC.

4GB CompactFlash-kortet kan lagre opp til 1 508 JPEG-bilder tatt med 10 megapiksler i standard bildemodus, eller opp til 968 bilder i ”finere” format. Selv ved lagring av både RAW og JPEG bilder kan 4GB-kortet tilby plass til mer enn 200 digitale bilder.*

De nye Sony CompactFlash-kortene er kompatible med en rekke produkter som har CompactFlash-inngang, blant annet digitale kamera og printere. Mange PCer kommer med innebygget CompactFlash-innganger som standard, i tillegg finnes det en rekke adaptere og kortlesere tilgjengelig på markedet som gir brukerne muligheten til å overføre data fra en PC til et CompactFlash-kort.

De nye Sony CompactFlash-kortene er robuste og kapable til å operere i ekstreme arbeidssituasjoner, noe som gjør dem egnet for både varme og lave temperaturer. De kommer komplett med en 5-års garanti. I tillegg er 133x transfer speed modellene støttet av Sonys image recovery service.

Sony Compact Flash vil være tilgjengelig fra mai 2007 og vil ha følgende priser:

Sony Compact Flash 66x-serien:
1GB: 199,-
2GB: 299,-
4GB: 499,-

Sony Compact Flash 133x-serien:
2GB: 399,-
4GB: 599,-

* Tallet for antall bilder som kan lagres på et 4GB CompactFlash-kort er basert på bruk av et Sony Alpha 100 digitalt SLR-kamera. Det eksakte antall av bilder avhenger av kamera, objekt og andre parameter.

Sony utvider utvalget av minnekort / Digit.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar