Interfoto AS overtar Lars Farnes AS

Pressemelding fra Interfoto AS:

Interfoto AS kjøper aksjene i Lars Farnes AS

Interfoto AS har inngått intensjonsavtale om kjøp av Lars Farnes AS. Avtalen innebærer at Interfoto befester og styrker sin posisjon som den ledende aktøren i det profesjonelle fotomarkedet.

Interfoto AS har etter avviklingen av Nikon-distribusjonen høsten 2005 konsentrert virksomheten om salg av produkter og løsninger mot alle som tar og bruker bilder profesjonelt.

Lars Farnes AS har foruten en sterk posisjon i det fagfotografiske marked også en betydelig del av virksomheten innefor profesjonell video/broadcast og distribusjon av bl.a. Leica. Selskapet økte omsetningen betydelig i 2006 til nær 23 millioner kroner med positivt resultat.

- Lars Farnes as har i alle år stått for pålitelighet og kundeorientering. Like mye som volumvekst ser vi åpenbare fordeler med å knytte dette fagmiljøet sammen med vårt. Våre kunder er profesjonelle brukere og det betinger fagkunnskap og troverdighet. Med dette oppkjøpet, der Lars Farnes blir aktivt med i prosessen nå og videre, vil våre kunder dra nytte av den aller beste kompetansen med det mest komplette vareutvalget i hele Skandinavia, sier adm. direktør Egil Nilsson i Interfoto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar