Hjelmkamera fra Archos

Archos lanserer et hjelmkamera med VGA oppløsning. Kameraet er ideelt for alle typer aktiviteter hvor hendene må brukes til annet enn å holde et kamera.

Brukeren kobler videokameraet til mediaspilleren med en plugg, og spiller inn filmer i Mpeg4-format direkte på Archos-enhetens harddisk. Deretter overføres filmene til datamaskinen via en USB-kabel, ved å dra og slippe filene fra mediaspilleren til datamaskinen. Med Archos 604 WiFi kan man alternativt overføre videofilen trådløst.

Pressemelding fra Archos Norden:

Archos selger nå et lite videokamera som tilbehør til sine fjerdegenerasjons harddiskbaserte mediaspillere*. Videokameraet er spesielt utviklet for idretter hvor man ønsker å filme prestasjonene i førstepersonsperspektiv.

Nye Archos Helmet Camcorder forvandler Archos mediespiller til et videokamera som kan spille inn videofilmer (mpeg4) med VGA-oppløsning (420 TV-linjer) direkte på harddisken.

Archos hjelmkamera er perfekt for ekstremsporter og enkelte profesjonelle yrker hvor man behøver å dokumentere ulike hendelser.

Archos Helmet Camcorder har innebygget fjernkontroll samt integrert mikrofon. Videokameraet får strøm gjennom mediespilleren. Kameraet har automatisk hvitbalanse samt lysfølsomhet på 1,0 Lux/F 1,2.

Sammen med Helmet Camcorder følger en liten adapter for å kople kameraet til spilleren, et bånd for å feste kameraet til hodet samt et beskyttende futteral. Prisen er 1 595 kroner og produktet finnes nå i butikken hos Archos-forhandlere.

* Archos Helmet Camcorder passer til fjerdegenerasjons mediaspillere (404, 504, 604 og 604 WiFi).


ARCHOS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar