Nikon Coolpix S7c

Nikons avanserte designkamera COOLPIX S7c har den nye tjenesten COOLPIX CONNECT, som gjør at brukeren kan sende bilder med e-post via WiFi (W-LAN-standarden IEEE 802.11b/g). gjengeren S6Denne funksjonen fantes også på forhhar oppkoblingen vært realtivt kinkig for uerfarne, men Nikon lover at S7c har enklere og mer automatisert konfigurering. Ellers byr , men skal ha blitt adskillig mer brukervennlig.

Kameraet får 7,1 Mp oppløsning, 3x Zoom-Nikkor ED objektiv (tilsv. 35-105 mm f/2,8-5,0) med elektronisk bildestabilisator. Dessuten har COOLPIX S7c elektronisk VR, en stor, lyssterk LCD-skjerm og mulighet til å stille inn lysfølsomheten opptil ISO 1600. Det gjør det lett å ta skarpe bilder også i svakt lys eller av motiver i bevegelse.

Prisen er ventet å bli omlag 3.600 kroner.

Pressemelding:

Nikon lanserer i dag COOLPIX S7c. Et stilig og avansert, kompakt digitalkamera som både er elegant og har høy ytelse i et lite format. I tillegg har S7c fordelen med vibrasjonsreduksjon og innovasjoner for bildeforbedring i kameraet samt den nye, revolusjonerende tjenesten COOLPIX CONNECT. Med COOLPIX S7c får du høy teknisk ytelse og store muligheter kombinert med ekstrem brukervennlighet.

Koble opp kamera mot en hvilken som helst trådløs base og overfør bildene til Nikons sin server COOLPIX CONNECT er en tjeneste der brukeren kan laste bilder direkte fra kameraet til et personlig fotoalbum på en Nikon server. Sende dem gratis til venner i hele verden på bare noen sekunder. Slik gjøres det: sett kameraet på COOLPIX CONNECT, legg til mottagerens e-post adresse (det kan sendes til opp til 30 mottagere samtidig), velg et bilde og bildestørrelse koble til Nikon Serveren og overfør bildene. Mottagerne vil få en e-post og kan nå laste ned bildene fra det gjeldende Nikon online fotoalbumet. COOLPIX S7c har også innebygget støtte for IEEE 802.11b/g trådløs overføring. Med en WiFi antenne diskret innebygd i det elegante huset har den støtte for trådløs bildeoverføring, der bilder sendes datamaskinen på kommando, trådløs fotografering, der hvert bilde sendes til en datamaskin så fort det er tatt, samt trådløs utskrift via PictBridge-kompatible skrivere**.
  1. Switch the camera to the Wi-Fi mode
  2. Select COOLPIX CONNECT
  3. Select SSID (Service Set Identifier) will automatic search (searching for access point appears on the LCD); select among 9 different wireless LAN menu
  4. Select transfer mode
  5. Enter user?s email addresses and nicknames (max. 30 email addresses can be pre-registered in the camera by using the multi-selector)
  6. Select images and image size
  7. Connect to server and transfer images
  8. E-mail notification sends to recipient PCs or mobile phones
  9. Recipient download the images from the dedicated Nikon online photo album
Dessuten har COOLPX S7c e-VR (elektronisk vibrasjonsreduksjon) som kan minske effekten av uskarpe bilder som skyldes kameraristing for å gi skarpere og tydeligere resultat. Anti-risteinnstillingen aktiverer automatisk e-VR og BSS, der det skarpeste bildet velges blant opptil ti foto tatt i rekkefølge, samtidig som optimal ISO?innstilling velges. I Høy ISO-innstilling kan kameraets enestående lysfølsomhet nyttes fullt ut med en optimal innstilling opptil ISO 1600 (auto) for fotografering av motiver som beveger seg hurtig eller klarere resultater i svake lysforhold.

Det blir enklere enn noen gang å ta fantastiske bilder med portrettfunksjonen i COOLPIX S7c, som med et trykk på knappen gir snarvei til tre unike Nikon-innovasjoner: Med ? ansiktsprioriterende AF*** oppdager og fokuserer kameraet automatisk på menneskers ansikt for tilfredsstillende skarpe portrett. Korrigering av røde øyne i kameraet gjør at fotografen kan kompensere for uønsket røde øye -effekt direkte i kameraet. D-Lighting redder undereksponerte bilder eller bilder med for sterkt motlys. Enda enklere blir fotograferingen med 15 Motivtyper å velge mellom.

Ved å kombinere 7,1 megapiksler effektiv oppløsning med et 35- 105 mm Zoom-Nikkor ED-objektiv, kan COOLPIX S7c ta bilder av alt fra åpne landskap til nærgående portrett med enestående skarphet og virkelighetstro fargegjengivelse.

Kameraet har en stor og lyssterk LCD-skjerm på tre tommer, med usedvanlig bred betraktningsvinkel på 170 grader. Foruten fotografering kan brukere av COOLPIX S7c også glede seg over kamerafunksjoner som Pictmotion ? en funksjon der brukeren kan velge sine favorittbilder og filmer samt musikk og visuelle stiler som COOLPIX S7c automatisk kan kombinere i kameraet for å produsere audiovisuelle bildeframvisninger som kan betraktes på den store, innebygde LCD-monitoren. COOLPIX S7c har også en ny filmfunksjon ? Stop Motion ? som lar brukeren lage avanserte animasjonsfilmer.

Nikon gjør fotograferingen mer fleksibel for COOLPIX S7c ved hjelp av COOLSTATION MV-15, en elegant dockingstasjon der kameraet plasseres for ladning av batteriene uten at de behøver å tas ut av kameraet. Dessuten medfølger dockingadapteret PV-11, som gir mulighet til direkteutskrifter på ImageLink-kompatible skrivere. Som alle COOLPIX-kamera leveres også COOLPIX S7c med Nikons unike PictureProject programvare, som gjør det enkelt å redigere, strukturer og dele bilder med seg.

Nikon COOLPIX S7C ventes i handelen i oktober og vil koste omkring kr 3 590,- inkl MVA.

* COOLPIX CONNECT er kompatibelt med WiFi-tilgangspunkter i hele verden og med T-Mobile Hotspots i USA. T-Mobile Hotspots kan benyttes kostnadsfritt det første året. Denne tjenesten er ikke tilgjengelig i Europa.

** Trådløs utskrift krever trådløst skriveradapter PD-10 (selges separat).

***Ansiktsgjenkjenningskapasiteten kan begrenses i enkelte situasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar