Canon PIXMA-skrivere

Canon lanserer tredje generasjon av PIXMA ? den populære serien blekkskrivere som tok hjemmeskrivermarkedet med storm for 2 år siden, og som oppnådde å bli markedsleder i Norge i 2005.

De femten nye modellene styrker PIXMA-serien vesentlig, inkludert syv nye multifunksjonsprodukter med suveren ytelse og elegant design. Lanseringen av den nye serien PIXMA mini fører også PIXMA inn i det raskt voksende markedet for kompakte fotoskrivere. Nå finner du en PIXMA for ethvert behov, enten du trenger en skriver for hjemmebruk, kontoret, profesjonelt bruk eller når du er på farten.

Pressemelding fra Canon Norge AS:

Neste generasjon PIXMA fotoskrivere:

PIXMA mini-seriens flaggskip, mini260 med 9600 dpi og 1 pikoliters blekkdråper, og de avanserte multifunksjonsproduktene MP600, MP600R og MP810, har alle Canons nye banebrytende grensesnitt; Easy-Scroll Wheel - et brukervennlig betjeningshjul som gjør det enklere å skrive ut bilder. Canons forsknings- og utviklingsteam har gjort alle funksjonene på de fire PIXMA-modellene tilgjengelige via hjulet, inkludert avanserte kopi- og skannefunksjoner. Alle modellene bygger på kombinasjonen av de sentrale PIXMA- egenskapene høy utskriftshastighet, bildeoppløsning og varighet. Med kontinuerlig utvikling av FINE skrivehodet har PIXMA oppnådd rekordhøye utskriftshastigheter. MP810 og iP5300 lager en 10 x15 cm fotoutskrift i fotokvalitet på kun 21 sekunder!

?Den tredje generasjonen med PIXMA-produkter har høyere utskriftshastigheter enn noensinne, spennende design, bedre funksjoner, og omfatter det PIXMA alltid har stått for: En unik kombinasjon av innovativ digital bildebehandling, mediehåndtering og skrivehodeteknologi?, sier Lene Finstad, Marketingdirektør i Canon Consumer Imaging Norge. ?Lanseringen av nye PIXMA mini utvider dessuten PIXMA-serien i det raskt voksende markedet for kompakte fotoskrivere?.

Sentrale egenskaper ved den nye generasjonen PIXMA:
? Introduksjonen av Easy-Scroll Wheel på utvalgte avanserte modeller gir et banebrytende grensesnitt. Hjulet representerer en ny standard som forenkler sentrale funksjoner og gir en helt ny, enklere måte å betjene maskinene på.

? PIXMA tar enda større andel i det voksende markedet for fotoskrivere med lanseringen av to avanserte PIXMA mini-modeller
? Spennende, moderne design gjør apparatene enkle å integrere i moderne hjem og kontor.

? Nye tekniske innovasjoner leverer utskrifter raskere, og med høyere kvalitet enn noensinne. På avanserte modeller gir et betydelig utbedret FINE skrivehode, i kombinasjon med andre mekaniske finesser, enda høyere utskriftshastighet.

? Ny hastighetsrekord; MP810 og iP5300 trenger kun 21 sekunder på å lage en 10 x 15 cm fotoutskrift i høy kvalitet.

De nye PIXMA-skriverne bringer PIXMA-serien til et nytt nivå, med omfattende valgmuligheter for å tilfredsstille enhver bruker: Fra nybegynnernivå hvor du får utrolig mye for pengene, til avanserte og omfattende direkteutskriftsmuligheter, inkludert PictBridge, direkteutskrift fra minnekort med IrDA eller Bluetooth (tilleggsutstyr). Med lanseringen av PIXMA mini er PIXMA representert i alle sentrale skrivermarkeder ? fra profesjonelle studioer til kontorer og hjemmebruk ? og nå også med utvidet tilbud for de som stadig er på farten.

Den nye PIXMA serien omfatter:
  • Syv elegante multifunksjonsprodukter - MP160, MP180, MP460, MP510, MP600, MP600R og MP810 ? for allsidig og kreativ bruk, både hjemme og på kontoret. Flaggskipet MP810 har en utskriftshastighet på imponerende 21 sekunder og allsidige, avanserte funksjoner.
  • Den nye PIXMA mini-serien med de kompakte og praktiske mini260 og mini220 for deg som ofte er på farten. Fotoskriverne kombinerer det elegante utseende med suveren fotokvalitet.
  • Seks fotoskrivere: iP1300, iP1700, iP3300, iP4300, iP5300 og iP6700D. iP3300 har separate blekkassetter for økonomiske utskrifter til en lavere pris, og iP5300 lager en fotoutskrift på kun 21 sekunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar