Fujifilm Finepix F460

Med Finepix F460 har Fujifilm anstrengt seg for bygge et kamera så lite som mulig. De har lykkes med det, faktisk uten at det har gått på bekostning av brukervennligheten.

Finepix F460 har imidlertid ikke det tradisjonelle kompaktkamerautseendet, blant annet er håndgrepet på borte, noe som er gjort for å holde tykkelsen nede. Ellers er kamerahuset solid, bygd i metall, bortsett fra et gummideksel som skjuler tilkoblingsmuligheter for video ut, USB og strøm.

Øvrige data er 5.1 megapiksler, 3x optisk zoom, 2.5-tommers LCD and 13MB innebygget minne. Pluss for det siste! Mye bedre enn å legge ved et meningsløst lite minnekort, slik mange andre produsenter gjør.

Akam.no har testet Fujifilm Finepix F460 og konluderer slik:

Dette kameraet er designet spesielt for de som synes utseendet er viktigere enn innmaten. Denne type kamera er det ikke mange av fordi produsentene ofte satser på å få inn så mange funksjoner som overhodet mulig. Det ser enkelt ut, og det er enkelt å ta bilder med det. Funksjonene er det ikke så mange av og de kan være vanskelige å finne, men setter du kameraet på auto er det bare å knipse i vei. Resultatet blir som regel bra.

Til slutt et ekstra pluss til F460 for den kraftige blitsen som rekker mer enn langt nok og bidrar til å gi deg skarpe bilder.


Finepix F460 koster fra litt under 2000,- kroner i de rimeligste nettbutikkene.

Akam.no - Test av Fujifilm Finepix F460.

Kommentarer