Samsung med 3 Digimax -kamera

Samsung lanserer tre nye kameraer i Digimax-serien. 5 megapikselkameraet S500, 6 megapikselkameraet S600 og 8 megapikselkameraet S800.

Kameraene er utstyrt med funksjoner som kan brukes av hele familien. Alle utgavene har dessuten en LCD-skjerm på 2.4 tommer og en 3x optisk zoom som virker både under stillbildeopptak og i videomodus.

Utdrag fra pressemelding fra Aronsen as:

Når det gjelder videoopptak støtter toppmodellen S800 MPEG-4. Det høykomprimerte høykvalitetsformatet kan ta opptak på opptil 3-4 timer lenger enn tradisjonelle videoformater som vanligvis er brukt i andre digitalkameraer.

S600 og S400 støtter MJPEG-videoopptak. S800 kan dessuten ta opp mer enn en time med høykvalitets VGA (640 x 480) video med 30 bilder i sekundet ved bruk av et 256 MB minnekort.

Med VGA-teknologi gir denne modellen et større skjermbilde og klarere videokvalitet når filmen blir avspilt på en LCD- eller TV-skjerm.

For å sikre stødige opptak oppdager og korrigerer den innebygde stabilisatoren horisontale og vertikale bevegelser som forårsakes av brukerens håndbevegelser.

Alle de tre modellene gjør det mulig for brukerne å benytte 3x digital zoom, selv under videoopptak. Modellene har også videoredigeringsfunksjoner som gjør at brukerne kan være mer kreative enn noensinne når de tar opp film. For eksempel kan eierne av S-serien velge ut og lagre en del av en film mens den avspilles og/eller velge en del av en film og lagre som et stillbilde.

Alt dette kan gjøres direkte i kameraet, uten hjelp av en PC eller tredjeparts programvare. Samsungs suksessive videofunksjon, som gjør at brukerne kan pause og fortsette filmopptak når som helst og slå sammen flere filmfiler til en, er også inkludert.

For å sikre krystallklare bilder under forskjellige lysforhold er modellene utstyrt med flere forskjellige scenemodus. Disse er landskap, nærbilde, soloppgang, solnedgang, baklys, fyrverkeri og strand og snø. Modellene er dessuten utstyrt med en hotkey for spesialeffekter. Dette gir brukerne mange forskjellige muligheter ved hjelp av et knappetrykk.

  • Effektene er farge-effekt, som tilbyr flere farger, inkludert S/H, sepia, blå, rød, grønn eller negativ avhengig av forholdene du fotograferer under.

  • Highlight, som holder hovedmotivet i fokus og resten av bildet i softfokus.

  • Photo Frame, som gir brukeren muligheten til å velge mellom ni forskjellige rammer å fotografere objektet i.

  • Komposit gjør det mulig for brukerne å ta to-til-fire-bilder og lagre dem i en enkelt fil.

  • For ytterligere brukervennlighet er alle Samsungs kameraer utstyrt med en innebygget redigeringsfunksjon som gir brukerne muligheten til å redigere bilder uten bruk av en PC.

  • Trimming-funksjon kan brukes til å fjerne en uønsket del av et bilde og gir muligheten til å bare lagre den ønskede delen.

  • Når du har lite lagringsplass kan du bruke resize-funksjonen til å frigi litt ekstra plass. Dette gjøres ved at bildene blir gjort litt mindre og deretter blir lagret i litt mindre størrelser.
  • Roteringsfunksjonen gjør det mulig å rotere bildet i ønsket retning og deretter lagre det.

  • For å sikre klare og skarpe bilder uavhengig av avstand til objektet justerer automakro-funksjonen automatisk distanse og fokus. Ved å bruke makroknappen kan brukerne stille inn kameraet slik at det automatisk justerer distanse og fokus mellom 5cm og uendelig.
Kameraene har 16 MB innebygget minne, noe som gjør det mulig å ta bilder uten et ekstra minnekort. Kopi-til-kort-funksjonen gjør det mulig for brukerne å overføre bilder fra det interne minnet til et eksternt minnekort. S-serien har også funksjoner som stemmeopptak opp til en time og stemme-memo for å legge en kort kommentar til et bilde. Dessuten en-touch avspilling for avspilling av et bilde selv når strømmen er slått av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar