Fujifilm FinePix E900

Fujifilm har fått mye skryt for kameraer som F11 og S9500, som begge er kamera som kombinerer høy oppløsning med støyegenskaper som er langt bedre enn det de fleste konkurrentene preseterer.

Akam. no har testet Fujifilm FinePix E900, et middels stort kompaktkamera med samme sensor som i toppmodellen S9500, en 9 Mp Super CCD bildebrikke med lysfølsomheter fra ISO 64 til ISO 800.

Testen konkluderer som følger:
Vi oppfatter E900 som et entusiastkamera for folk som ønsker et middels stort kamera med gode manuelle muligheter. På mange områder oppfyller E900 forventningene, men det er også en del svakheter. Styrken er utvilsomt sensoren som til tross for ni megapiksler i en liten brikke gir bedre bilder ved høy ISO enn nesten alle konkurrenter. Kort sagt god bildekvalitet i mange situasjoner. I tillegg vil mulighet for RAW appellere til en del avanserte brukere, men litt for dårlig ytelse begrenser bruken av RAW.

Hastighet er bra på mange områder, men ikke helt i toppklasse. Fujifilms egen F10 slår for eksempel E900 på flere områder.

Det som først og fremst trekker ned for E900 er skjerm og søker. LCD-skjermen fungerer greit i normalt lys, men i sollys ser du bare et speilbilde av ditt eget ansikt. LCDens oppløsningen er også lavere en hos mange konkurrenter.

Til tross for et noen negative kommentarer så er dette en av de beste modellene i 4x zoom klassen i øyblikket.


Akam.no - Test av Fujifilm FinePix E900.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar