Casio Exilim EX-Z850

Casio Exilim EX-Z850 får 8.1 megapiksler, har 3X optisk zoom, og manuelle innstillinger for både blenderåpning og lukkerhastighet for avanserte brukere som fortrekker å skape bildeeffektene selv.

Den 2,5? LCD-skjermen genererer ca. 1200 cd/m2 lysstyrke, noe som bidrar til at skjermen blir lettere å benytte utendørs.

Utdrag fra pressemelding fra Casinus AS:

EX-Z850 har den siste utgaven av EXILIM-motoren, som omfatter ?Anti Shake DSP?, som kraftig reduserer mulighetene for uskarpe bilder som skyldes ustø hender eller bevegelig motiv, slik at du kan konsentrere deg om hvilke bilder du skal ta, ikke hvordan de vil bli. Som svar på brukernes høye krav gir EX-Z850?s Super Life batteri 440 bilder pr. ladning, og sikrer enkel, langvarig bruk.

Spesielle nye funksjoner på EX-Z850 omfatter blitsinnstillinger for en rekke situasjoner, så som: ?Rapid Flash?, som muliggjør tre blitsbilder på bare ett sekund for fullstendig å fange opp en spesiell situasjon; ?Soft Flash? som hindrer overeksponering ved næropptak; og ?High Power Flash? som sikrer at motivet blir skikkelig opplyst selv ved avstander opp til ca. 12,1 meter. EX-Z850 har også ?Revive Shot?, som frisker opp falmede farger på gamle bilder, og gjenoppliver dem i digitalt format, samt justerer for skjevheter som kan oppstå når man avfotograferer dem mens de fortsatt står i albumet.

EX-Z850 representerer det siste av hva EXILIM digitale kameraer kan tilby i teknologi og funksjoner. Enkelt som det er å bruke, både på automatikk, og på manuelle innstillinger, tilbyr dette kameraet fremragende høykvalitets bilder og allsidighet som bare kan komme fra CASIO.

Kommentarer