Elkjøp med rimelig fotokopiering

Lokkepriser må det nok betegnes som når Elkjøp tilbyr kopiering av digitale bilder fra 50 øre. Men uansett, prisen er reell nok og billigere finner du det neppe kopier i 10x15 cm.

Prisen på 50 øre gjelder fra første bilde, emn det forutsetter at du henter bildene i Elkjøps butikker.

Kundene kan laste opp bildene på www.elkop.no eller levere dem på CD eller minnekort i butikken. Elkjøp tilbyr et eget program som lastes ned for å brenne hele ordren på CD med all nødvendig informasjon om antall og hvor de skal hentes.

Elkjøps fototjeneste.

Prisene til Elkjøp er såpass aggressive at konkurrentene ikke har mulighet til å komme opp med like lave priser, uten at det går drastisk utover omsetningen. Likevel er de nødt til møte konkurransen, til fordel for fotokundene.

Til Computerworld uttaler Jørgen Stenseth, markedsdirektør i Japan Photo, at han tipper de lave prisene holder i høyst et par måneder. Japan Photo har samme eier som Elkjøp, noe som borger for at Stenseth har nok kjennskap til prisene til å regne ut at Elkjøp kjører med solid tap.

- Dette er et introduksjonstilbud for å få opp omsetningen. Og Elkjøp vil tape mye penger på dette, hvis de holder prisene så lave lenge. Fremkalling til 50 øre bildet betyr at de ligger 40 prosent under det bare fotopapiret koster for Elkjøp etter logistikk-kostnadene.

Oppdatering 06.01.06: Dersom du er ute etter større kopier ser dette ut til å være et brukbart tilbud med 8 kroner for 20x30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar