Panasonic DMC-FX9

FX9 er i utgangspunktet et svært interessant kamera med 6 megapixel i oppløsning, lite hus med flott design og optisk bildestabilisator. Kombinasjonen av en stor skjerm og bildestabilisator på et så lite kamera er foreløpig unik.

Akam.no har testet kameraet og konkluderer med at
ved nærmere undersøkelser finner man ting som kunne vært bedre.

Jeg vil nevne ting som litt mindre støy, litt bedre brukervennlighet, litt mer funksjoner og bedre batterikapasitet. Når det gjelder positive egenskaper så har kameraet meget god skarphet, og kombinert med optisk bildestabilisator er dette en klar vinnerkombinasjon. Seriebildefunksjonen er også imponerende for et kamera i denne klassen. Og bildestabilisator under videoopptak utgjør en klar fordel.

Kameraet er et godt kamera med noen veldig tiltalene funksjoner. Men samtidig virker det ikke skikkelig gjennomført. Det er for mange småting å pirke på, som kunne vært bedre.

Om man bør kjøpe dette kameraet vil jeg si står og faller på om man ønsker bildestabilisator eller ikke. Det er denne kombinert med skarpheten, kombinert med videoopptak og kombinert med et lite hus og stor skjerm, som gjør dette kameraet spesielt. Hvis dette får det til å rykke entusiastisk i avtrekkerfingern, så tror jeg de aller fleste vil bli fornøyd. Hvis disse tingene ikke betyr så mye, så bør man vurdere å kikke på andre alternativ.


Akam.no - Test av Panasonic DMC-FX9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar