DiMAGE Scan Elite 5499 II

Konica Minolta slet virkelig med å konkurrere med Nikon i mellomklassen blant dias.scannere. På tross av lavere oppløsning var Nikon bedre på så godt som alle felter. Etterfølgeren til DiMAGE Scan Elite 5400 har fått en ny algoritme for signalprosessoren, og med det bedre fargedefinisjon, og ikke minst raskere skanning. Det måtte nok til for i det hele tatt å ha mulighet til å hevde seg.

Scanneren tilbyr høyeste oppløsning er 5400 dpi, automatik støvfjerning, korreksjon av emulsjonsfeil, fargebleking og kontrasttap.

Skjønt kanskje er det ikke en dedikert filmscanner som er det rette for deg. Flatbed-scannerene har blitt utrolig bra og selges i større volum, noe som gir lavere pris. Ta en titt på denne testen, men husk at her går utviklingen fort, nye modeller kommer til hele tiden. Avhengig av behovet ditt kan du finne gode kombinasjons-scannere til priser under 2000 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar