4K actionkamera fra Sony

Sony lanserer actionkameraet FDR-X3000R, utstyrt med den såkalte B.O.SS-teknologien fra Sony, som for første gang har blitt tilpasset bruk i Action Cam. Bak det fancy navnet skjuler det seg en løsning for optisk bildestabilisering, som dermed skal sørge for at opptaket ikke påvirkes i særlig grad av rystelser.

FDR-X3000R kan monteres på en sykkel eller bil eller holdes i hånden med et valgfritt utvalg av tilbehør – uansett vil det nye actionkameraet fra Sony levere merkbart mer effektiv billedstabilisering sammenlignet med andre modeller. Bildestabiliseringen kompenserer også for kraftige kamerarystelser og er tilgjengelig ved 4K- og høyhastighetsopptaks-innstillinger.



Tilbehør
Utvalget av tilbehør til Action Cam utvides ytterligere med to nye tillegg som er ideelle til bruk sammen med FDR-X3000R. Med AKA-FGP1 Finger Grip kan du med en enkelt hånd overvåke og betjene kameraet med Live-View Remote samt vinkle det opp til ca. 120 grader og dermed lage spennende opptak med lav og høy vinkel. AKA-MCP1 MC-beskyttelsesfilter tilfører et ekstra lag til objektivet som beskytter det mot jord, støv og riper når det blir brukt uten undervannshuset. Det har også en avansert AR-coating (anti-refleks) som sikrer fremragende bildekvalitet og som er vann- og oljeavvisende.

Pris og tilgjengelighet
FDR-X3000R vil være tilgjengelig fra november 2016 og vil ha en veiledende pris på 5,900 kroner.
  • En ny 1/2.5 tommer 8.2 megapiksel Exmor  R CMOS-sensor med større piksler designet til 16:9 videoformat og BIONZ XTM-prosessor som muliggjør full avlesning av piksler uten pikselbinding
  • Nytt ZEISS Tessar® vidvinkelobjektiv for mer naturlig bildereproduksjon og redusert forvrengning
  • Intuitiv betjening, full opptakskontroll og på/av-innstillinger med ny Live-View Remote[4] i anvendelig og monterbart design
  • Vanntett helt ned til 60 meter med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
  • Opptak av 4K time-lapse film i høy kvalitet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar