Tre nye kompaktmodeller fra Nikon


En helt ny serie kompaktkameraer fra Nikon består av de tre modellene Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 og Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Alle kameraene har et NIKKOR-zoomobjektiv med avansert optikk – på høyde med den som finnes i objektivene i Nikons digitale speilreflekskameraer – og en rask 1-tommers bildebrikke i CX-format. Uansett hvilket Nikon DL-kamera fotografen velger, kan vedkommende ta stillbilder med 20,8 megapiksler i JPEG- eller NEF (RAW)-format og ta opp filmer i 4K-/UHD-kvalitet på 30p/25p.

Alle modellene i DL-serien av Premium kompaktkameraer har Nikons anerkjente og avanserte hybrid AF-system for rask fokusering. En EXPEED 6A-prosessor med hele fire CPU-er er hemmeligheten bak de utrolige opptakshastighetene til hvert av kameraene. Dette betyr blant annet opptil hele 60 b/s med fokus låst på det første bildefeltet eller opptil 20 b/s med kontinuerlig AF. Nikon-systemet Dual Detect Optical VR (bildestabilisator) gir forbedret registrering og korrigering av kamerabevegelser, og hvert av kameraene har rask oppstart og raske responstider. I tillegg har kameraene en ISO 518-tilbehørssko som gjør det mulig å montere forskjellig tilbehør, blant annet kvalitetsblitsene til Nikons digitale speilreflekskameraer. Blant tilbehøret til Nikons DL-serie kan nevnes den vippbare elektroniske søkeren DF-E1 med okularsensor, som gir informasjonsvisning med høy kontrast og svært god synlighet. Brukere av Nikons digitale speilreflekskameraer vil også kjenne igjen DL-kameraenes kontrollknapper, hjul og menyer. Objektivene har dessuten den karakteristiske gullfargede NIKKOR-ringen.

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8
Det raske NIKKOR f/1.8-2.8-zoomobjektivet på 24–85 mm sørger for enestående fleksibilitet, og funksjonen Supermakro gjør det mulig å ta svært detaljerte nærbilder. Kameraet har også en vippbar OLED-berøringsskjerm med 1037 k-punkter og innebygd blits. Objektivhuset har justerbar kontrollring og zoomring.

Kameraet leveres i sølv eller svart til en veiledende pris på Kr. 6.990,- fra juni 2016.

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8
Dette Nikon DL-kameraet har en imponerende f/1.8-blenderåpning på 18 mm, og er utstyrt med det mest lysfølsomme ultravidvinkelobjektivet fra Nikon noensinne. Objektivet har Nikons anerkjente Nano Crystal Coat som reduserer ”ghosting” og ”flare”, og dermed resulterer i enda klarere bilder. Kameraet har en vippbar OLED-berøringsskjerm med 1037 k-punkter og innebygd perspektivkontroll.

Leveres i klassisk svart til en veiledende pris på Kr. 8.590,- fra juni 2016.

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6
Med et kraftig NIKKOR-objektiv med 21 ganger zoom og SPORT-innstillingen (VR) er dette Nikon DL-kameraet perfekt for fotografer som tar bilder av bevegelige motiver. Kameraet omfatter også en innebygd elektronisk OLED-søker med 2359 k-punkter og en vippbar OLED-berøringsskjerm med høy oppløsning.

Kameraet leveres i klassisk svart til en veiledende pris på 9.390,- fra juni 2016.

SnapBridge: Koble Nikon DL-kameraet til smartenheten
Alle kameraene i Nikons nye DL-serie er kompatible med SnapBridge. SnapBridge bruker Bluetooth®* Low Energy-teknologi og opprettholder en kontinuerlig tilkobling mellom kameraet og en smarttelefon eller et nettbrett. Fotografer kan synkronisere bilder til smartenheten mens de tas og dele bilder på et øyeblikk. De kan også bruke SnapBridge til å betjene viktige kamerafunksjoner via smartenheten, holde kameraet oppdatert og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar