Fujifilm X30

X30 heter det nyeste tilskuddet til Fjuifilms X-serie. Nyutviklet elektronisk søker, forbedret batterikapasitet, ny kontrollring og flere nye funksjoner er forbedringer X30 tilfører forgjengeren X20. Søkeren har forstørringsgrad (0.65x) med en oppløsning på 2 360 000 punkter (OLED) og en forsinkelse på bare 0.005 sekunder. Søkerbildets lysstyrke justeres automatisk etter lyset i omgivelsene og eksponeringsinformasjonen riterer av seg selv om kameraet vendes vertikalt. I strømsparingsmodus holder batteriet til omtrent 470 bilder på en ladning (basert på CIPA-standarden).X30 har en manuell 4x optisk zoom (28-112mm) og kameraets ulike innstillinger håndteres med den nye kontrollringen, som sitter plassert rundt objektivet. Ringen har ulike funksjoner avhengig av hvilken fotograferingsmodus kameraet er innstilt på, men kan også tildeles andre funksjoner som ISO-følsomhet, filmsimulering, hvitbalanse og seriebildemodus. Dessuten kommer du raskt til å velge favorittfunksjoner gjennom noen av de seks programmerbare funksjonskanppene, og den vendbare LCD-skjermen gjør det lettere å fotografere fra uvanlige og vanskelige posisjoner.

Kameraets bildesensor er 2/3 tomme med 12 megapiksler anvender Fujifilms unike X-transteknologi som gir skarpere bilder gjennom å ikke bruke lavpassfilter. Funksjonen Lens Modulation Optimiser kompenserer automatisk for diffraksjon og gir bedre resultater i objektivets ytterste områder. X30 kombinerer fasedeteksjon med kontrast-autofokus avhengig av motiv og lysforhold.

Med kameraets innebygde Wi-Fi og den nye Camera Remote-appen kan man ta bilder og video, samt fjernstyre mange av kameraets funksjoner. Det er også enkelt å trådløst overføre bilder til smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

X30 beregnes å finnes i butikker i september, og prisen blir 4999,-. Det er fem lapper det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar