Adobe Creative Cloud blir mobil

I forbindelse med den store oppdateringen av Creative Cloud lanserer Adobe fem nye apper og to digitale enheter som skal gjøre jobben enklere og mer fleksibel for fotografer og designere.

Blant de nye appene er Photoshop Mix, som gir tilgang til avanserte Photoshop CC-verktøy som f.eks. Content Aware Fill og Camera Shake Reduction. Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, mens Adobe Sketch er en app for frihåndstegning. For å sikre fleksibilitet i det kreative arbeidet lanseres også Creative Cloud-appen, som gir tilgang til alle ens Creative Cloud-filer fra både iPad og iPhone. I tillegg kommer en iPhone-versjon av Lightroom.
Fem nye mobil-apper
  • Adobe Sketch er en app for frihåndstegning som gir designere og andre kreative mulighet til å tegne inspirasjonsskisser som de kan dele og få tilbakemeldinger på fra andre i sitt nettverk - der og da.
  • Adobe Line er verdens første iPad-app for presisjonstegning, og kombinerer organisk tegning med perfekte rette linjer, franske kurver og vakre former, gjerne i perspektiv.
  • Photoshop Mix gir tilgang til avanserte redigeringsverktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction via iPad. Appen kan åpne, eksportere og synkronisere Photoshop-filer, individuelle lag fra PSD’er og filer fra Lightroom Mobile.
  • Lightroom for iPhone gir enkel og effektiv tilgang til egne bilder - uansett hvor man befinner seg. Samtidig er Adobe Voice, som nylig ble lansert for iPad, nå blitt synkronisert med Lightroom.
  • Creative Cloud for iPad og iPhone er en ny app som gir Creative Cloud-medlemmer mulighet til å administrere sine filer, aktiva og mye mer via mobile enheter.
Pris og tilgjengelighet:

Adobe Sketch, Adobe Line, Photoshop Mix, Creative Cloud og Lightroom til iPhone er alle gratis og tilgjengelige i flere språk på Apple App Store. Noen av funksjonene i disse appene krever medlemskap i Adobe Creative Cloud. Adobe Ink og Adobe Slide er foreløpig kun tilgjengelige i USA via Adobe.com til US $ 199,99.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar