Foredrag med Albert Watson

Albert Watson har gjennom de siste 40 årene markert seg som en av de mest suksessrike fotografene i verden, med sine mote-, reklame og kunstfotografier. Watson er kjent for sine kraftfulle portretter - bilder som blir lagt merke til for sine raffinerte komposisjoner og bruk av lys.

Albert Watsons fotografier er blant annet innlemmet i samlingene til The National Portrait Gallery i London og The Metropolitan Museum of Art i New York. Han har også hatt en rekke utstillinger på museer og gallerier rundt om i verden. Fotoindustriens ”bibel”, Photo District News (PDN), rangerte Watson som en av de 20 mest innflytelsesrike fotografene gjennom tidene, på linje med fotografer som Irving Penn og Richard Avedon.

I løpet av sin karriere har han tatt over 200 forsider for Vouge, og også for utallige andre magasiner, fra Rolling Stone til GQ til Time. Videre har han arbeidet for merker som Prada, Levi’s og Chanel. Parallelt har Watson alltid arbeidet med sine egne private prosjekter, noe som har resultert i vakre motiver fra hans reiser til blant annet Marrakech og Las Vegas.

I samarbeid med Qvale galleri ønsker Interfoto deg hjertelig velkommen til Albert Watson foredrag.


Tid: Onsdag 28. mai - klokken 14:00

Sted: Interfotos lokaler, Drammensveien 130, Bygg C inng 14

Begrenset med plasser

Kilde: Interfoto

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar