Canon PowerShot N100

Det måtte jo komme siden kompaktkameraene gjerne konkurrerer med mobilkameraene. På sistnevnte begynner det å bli standard med både bak- og frontkamera. Canon PowerShot N100 er utstyrt med et kamera på baksiden, og med den nye funksjonen dobbelt opptak kan du forevige det som skjer både foran og bak kameraet i ett enkelt stillbilde eller filmopptak.

Canons teknologi Smart Auto velger blant 58 tilgjengelige motivprogrammer med de beste innstillingene for ulike motivtyper. Canons funksjon Hybrid Auto tar opp fire sekunder med video før og etter du trykker på utløserknappen for å ta et stillbilde. PowerShot N100 kombinerer også Hybrid Auto og funksjonen for dobbelt opptak på en smart måte og filmer automatisk ansiktsuttrykkene dine i to sekunder før og etter at du tar bildet. På slutten av dagen settes klippene sammen til én film i 720p-oppløsning som forteller hva som skjedde i kulissene under opptakene.


Den nye funksjonen Høydepunkt er et praktisk hjelpemiddel som lar deg fortelle historien på en enkel måte, uten behov for redigering. Funksjonen samler automatisk alle de spesielle historiene dine i ett flott videoalbum du kan vise og dele med andre. Kameraet bruker en unik algoritme og den kraftige DIGIC 6-prosessoren til å analysere bildene og lage et videoalbum med høydepunkter etter tema, dato eller ansiktene som du har registrert i kameraet. Velg, organiser og gjenopplev gode minner når det passer deg, ved å bruke favorittknappen til raskt å merke videoer og bilder du vil ha med i høydepunktalbumene.

Canons HS System som er en kombinasjon av en kraftig DIGIC 6-prosessor og en 1/1,7-type CMOS-sensor med høy følsomhet og 12,1 megapiksler. Objektivet på PowerShot N100 gir deg frihet til å forevige langstrakte landskap med 24 mm ultravidvinkel og komme nærmere fjerne motiver med 5x optisk zoom. Det bakre kameraet på PowerShot N100 har 25mm vidvinkelobjektiv som fungerer sammen med kameraet på forsiden og klarer å få med to personer bak kameraet. Canons bransjeledende optiske bildestabilisator og teknologien for intelligent bildestabilisering sikrer at bildene blir skarpe og klare, også bildene du tar mens du er på farten, takket være den forbedrede dynamiske bildestabiliseringen.

Nøkkelfunksjoner på PowerShot N100:

  • Dobbelt opptak med kamera på baksiden
  • HS System for førsteklasses resultat i svakt lys
  • Lyssterk 5x-zoom med ultravidvinkel og intelligent bildestabilisering
  • Enkelt å lage album med innstillingen Høydepunkt
  • Wi-Fi med NFC
  • Stor berøringsskjerm som vippes opp
  • Hybrid Auto med dobbelt opptak
  • Kreative programmer

Tilgjengelighet
PowerShot N har salgsstart medio mai og anbefalt utsalgspris inkl mva er kr 3.399,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar