Sony RX100 II

RX100 II bygger videre på den RX100 med forbedret bildekvalitet og nye egenskaper. Blant det som er nytt er en bakbelyst CMOS-sensor med 20.2 effektive megapiksler, som visstnok skal øke lysfølsomheten og optimerer bildekvaliteten under dårlige lysforhold. Opptikken er Carl Zeiss Vario-Sonnar f1.8 med en funksjon som gir umiddelbar tilgang til  fire populære brennvidder ved hjelp av kontrollringen – 28mm, 35mm, 70mm eller 100mm. Dette er et alternativ til å zoome inn og ut når du tar bilder på farten. RX100 II gir deg full HD-video i 24p/25p.

Kameraet har WiFi og NFC (Near Field Communication), noe som muliggjør One-touch tilkoblinger for Android-smarttelefoner eller nettbrett. Du bare berører den mobile enheten mot RX100 II og disse er øyeblikkelig trådløst koblet sammen. dette kan blant annet brukes til å styre flere av kameraets funksjoner direkte fra den mobile enheten.

PlayMemories-appen til mobiltelefon har blitt oppdatert og muliggjør nå One-touch-egenskapene til RX100 II. Den har også fått oppgradert brukergrensesnittet, og finnes tilgjengelig via Google Play for alle typer Android smarttelefoner.

RX100 II fra Sony vil være tilgjengelig i Europa fra juli til 5900 kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar