Panasonic G6

Lumix DMC-G6 har arvet bildesensor fra toppmodellen GH3, og har en oppløsning på 16,1 megapiksler. Kameraet har også fått en ny bildeprosessor, som blant annet har en forbedret støyreduksjon, noe som særlig er nyttig ved høye ISO-verdier reduseres. Kameraet har også en såkalt Low Light AF, som skal sørge for kjapp fokusering også i svakt lys.

Panasonic satser tydeligvis på NFC (Near Field Communication) for å koble G6 sammen med en smarttelefon eller nettbrett som støtter denne teknologien. Når enhetene er koblet sammen kan man fjernstyre kameraet fra smarttelefonen. Den elektroniske søkeren har en oppløsning på 1,44 mill. punkter, og den svingbare skjermen er berøringsfølsom med mulighet til å peke ut det man skal fokusere på.DMC-G6 kommer i butikkene i mai, enten som et separat kamerahus eller i kit med f.eks. en standardoptikk på 14-42 mm eller et zoomobjektiv på 14-42 mm med innebygd zoommotor. Prisene er ennå ikke fastsatt.

Panasonic annonserer også det nye zoomobjektivet LUMIX G VARIO 14-140mm F3.5-5.6 ASPH Power O.I.S. Det dekker området fra 28 – 280 mm, og er dermed opplagt til ferien. Objektivet erstatter dermed eksisterende objektiv med de samme spesifikasjonene, men trolig med bedre presterende enn det eksisterende, noe tilårskomne objektivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar