Leica D-Lux 6

Leica D-Lux 6 setter en ny standard i kompaktkameraklassen med blendertall til 1.4. Spesielt i situasjoner med lite lys tilgjengelig viser objektivet seg fra sin sterkeste side. Når du fotograferer med full blenderåpning vil motivet skille seg fra bakgrunnen på grunn av den lave dybdeskarpheten. Objektivet gjør seg like godt til portrett, landskap, arkitektur, som til makrofotografering og kjappe familiebilder.

Kombinasjonen av det nye objektivet og den nye CMOS-sensoren gir deg mange kreative muligheter. Resultatet blir detaljerte bilder med høy kontrast og naturlige farger. En ny prosessor sørger for at du kan strekke ISO-verdiene fra ISO 80 til ISO 12800, i tillegg til et imponerende serieopptak på 12 bilder i sekundet. Foretrekker du å filme kan dette gjøres i Full HD 1080p, med komprimering til enten AVCHD eller et enklere MP4-format.

Den nye eksterne søkeren til Leica D-Lux 6 har oppløsning på 1.4 millioner piksler. Den nye blenderringen på objektivet gir deg full kontroll og raske blenderjusteringer, uten å være avhengig av skjermen. Likevel kan du fint bruke den nye høyoppløselige skjermen til å se forandringene i dybdeskarpheten mens du vrir på blenderringen.

Et integrert ND-filter gir deg muligheten til å redusere lysinnslippet med 3 blendersteg med ett tastetrykk. Denne funksjonen er perfekt til fotografering med stor blenderåpning i dagslys, eller for å senke lukkerhastigheten for å skape et eget uttrykk, for eksempel med rennende vann.

I tillegg til den nye søkeren, Leica EVF3, består tilbehøret av forskjellige typer vesker. En sort systemveske i nylon, en tettsittende veske i Cognac-skinn, eller en beskyttelsesveske med matchende bærestropp med samme kvalitetsskinn. Et nytt håndgrep er også tilgjengelig for bedre grep med én hånd.

Fullversjonen av Adobe Photoshop Lightroom 4 følger med kameraet.
Leica D-Lux 6 er tilgjengelig fra november 2012 og vil ha en veiledende pris på kr. 5995,- inkl. mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar