Nokia 808 leverer

Nokia 808 lar deg ta bilder som utnytter de 41 megapikslene som sensoren yter. Det vil si, du får filer med 38 megapiksler i 4:3-format, eller 34 megapiksler i 16:9-format. Men det er først når nedskaleringen har gjort magien sin at vi ser hvor mye potensiale det ligger i teknologien. Nokia 808 leverer nesten uansett forhold, ifølge testen ITavisen har gjort.

808 er også den første mobilen som gjør det mulig å zoome ordentlig. I og med at det er så mange piksler å hente informasjon fra, går det fint an å zoome digitalt på motiver som er et stykke unna, uten at kvalitetstapet er for stort. Litt kornete blir det, men uansett langt bedre enn på andre mobiltelefoner.

Kameraapplikasjonen åpner for veldig mange justeringsmuligheter, og du kan endre scener, ISO eller andre parametre direkte fra hovedskjermen. Du kan også la mobilen gjøre mye av jobben automatisk.

Videofunksjonen lar oss filme i 1080p, og resultatene her er også veldig gode, men vi merker at mobilen sliter med å stabilisere bildet ordentlig.Kilde: ITavisen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar