Nikon AF-S DX 18-300

Nikon lanserer et kraftig zoomobjektiv i DX-formatet. Objektivet som har en rekkevidde fra vidvinkel til supertelefoto har i tillegg integrert vibrasjonsreduksjon. Med zoom på hele 16.7x og en brennvidde på hele 18-300 mm er objektivet perfekt for allsidige fotografer.

Brennvidden på 18-300 mm (tilsvarende FX-format/35 mm: 27 til 450 mm), dekker de vanligste brennviddene. Objektivet går også steget lengre enn sine nærmeste konkurrenter med en maksimal blenderåpning på f/5.6 ved 300 mm brennvidde. Landskapsbilder med vidvinkel, portrettbilder eller actionbilder på avstand – objektivet takler alt.

Den fleksible brennvidden kompletteres med Nikons siste vibrasjonsreduksjonsteknologi (VRII), som sikrer skarpere bilder i hele zoomområdet samtidig som uskarphet reduseres dramatisk – selv når bilder tas på lang avstand med telezoom. Tre ED-glasselementer (ekstra lav spredning) og tre asfæriske linseelementer gir høy oppløsning og god kontrast. Ni avrundede blenderåpninger gjør at elementer som ikke er i fokus går naturlig sammen. Nikons kompakte autofokusmotorteknologi (SWM) kombinerer rask og presis autofokus med stille drift.

En praktisk zoomlåsknapp beskytter objektivet når det ikke brukes. Det har en fatning i metall og en gummitetning som beskytter mot støv og fukt, og leveres med objektivvesken CL-1120 og dekselet HB-58. Objektivet er tilgjengelig i slutten av juni til en veiledende pris på 7.990,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar