Nasjonal fotovandring med Japan Photo 12.mai

Lørdag 12. mai inviterer Japan Photo til nasjonal fotovandring i åtte norske byer. Tema blir "Skråblikk på byen". Med dette ønsker Japan Photo som arrangør å skape fotoaktivitet, og la folk bli bedre kjent med sin hjemby. En premiepott på hele 100.000 kroner er satt av til konkurransedelen av arrangementet. 

Nasjonal fotovandring 2012 arrangeres i Oslo, Bergen, Trondheim, Lillehammer, Sandnes, Drammen, Stavanger og Kristiansand.

Tredelt konkurranse

Fotovandringen: I hver enkelt av de deltagende byene vil en erfaren fotograf legge opp en rute gjennom byen. På selve vandringen deltar også entusiastiske og kunnskapsrike medlemmer fra lokale foto- og kameraklubber, samt ansatte fra Japan Photo. Mye kunnskap og fotoglede blir samlet på ett sted!

Konkurransen: Selve konkurransen er delt inn i tre deler, en lokal konkurranse, en nasjonal konkurranse og en facebook-konkurranse. Temaet ”Skråblikk på byen” går gjennom hele arrangementet som en rød tråd. Første runde er en lokal konkurranse, hvor de beste lokale bildene premieres. 6 bidrag fra hver deltagende by er med i kampen om de virkelig store premiene. Førstepremien er et gavekort på valgfritt fotoutstyr til en verdi av hele 20.000 kr.

Det arrangeres også en egen konkurransedel på Japan Photo sin facebook-side, hvor alle deltagerne kan sende inn sine bidrag. Her stemmer publikum på sin favoritt, og folkets-favoritt kan vente seg en hyggelig overraskelse!

Kommentarer