Samsung NX200

Samsung NX200 har en 20,3MP APS-C CMOS sensor tilpasset det speilløse linsesystemet til Samsung NX200, en funksjon som vanligvis bare finnes i speilreflekskameraer.

Samsungs NX200 High Speed Capture gjør deg i stand til å fange motiver i rask bevegelse, og en ny autofokusalgoritme leverer  autofokus uten bruk av en egen sensormodul. Serieopptak skjer med 7 bilder per sekund, og kameraet tar opp video i full HD.

Lyd & bilde har testet Samsung NX200:

På våre testbilder dukket finkornet støy opp på 1600 ISO, men ble ikke fremtredende før ved 3200 ISO. Velg og merke på en kalibrert 2,5K skjerm. Ved 6400 ISO øker støyen betraktelig og fargestøyen gjør sin synlige inntreden. 12800 ISO er brukbart, men nå har oppløsningen for lengst måttet vike for kraftig støydemping, og detaljer forsvinner i grums.
/../
HD-video blir knallfint med NX200. Selv med 30 fps er det knapt synlig flimmer under panorering, oppløsningen er høy og opptakene ser rene og klare ut, selv på en stor skjerm. Med stereomikrofonene på toppen får man ok lydkvalitet, men muligheten for å bruke en separat mikrofon ville løftet kvaliteten mange hakk.

For entusiastiske fotoamatører som ser etter et kompakt systemkamera, er NX200 et treffsikkert valg. Bildekvaliteten fra kameraet står ikke tilbake for noe vi har testet, og det eneste vi trekker for er ujevn optisk ytelse fra 18-55 mm zoomen. Bilde- og videokvaliteten er rett og slett i aller øverste divisjon, med svært høy oppløsning kombinert med oppsiktsvekkende lite bildestøy.


Les hele testen i Lyd & Bilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar