Nikon L510 og L810 megazoomkamera

Nikon lanserer modellene  P510 med 42 ganger optisk zoom og L810 med et vidvinkelobjektiv med 26 ganger optisk zoom.

P510 har et Nikkor-objektiv med hele 42 ganger optisk zoom med en brennvidde opptil 1000 millimeter og ned til 24 millimeter. I tillegg har den en 16 megapiksels bakbelyst CMOS-sensor og en avansert optisk stabilisator (VR).

En utvippbar og høyoppløselig LCD-skjerm gjør det enklere å filme fra ulike vinkler. En integrert GPS gjør at bilder kan geotagges.

P510 leveres i fargene rød, svart og mørkegrått, og har en veiledende pris på 3 590,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 22. mars 2012.

Med et Nikkor vidvinkelobjektiv med 26 ganger optisk zoom (22,5-585 millimeter) passer L810 for fotografering av naturlandskap og objekter langt unna. En innovativ kontrollspak gir en jevn og glatt zooming i hele brennvidden både ved filming og fotografering.

Objektforskyvning (VR-bildestabilisator), 16 megapiksels CCD-bildebrikke og fire forskjellige automatiske funksjoner for reduksjon av uskarphet sikrer gode bilder. Automodusfunksjonen gjør det enkelt å optimalisere alle innstillinger til lysforholdene.

Kameraet som bruker tradisjonelle AA-batterier leveres i fargene sort, rød, blå og varm grå til en veiledende pris på 2 090,-.

ViewNX2
ViewNX2 er en programvarepakke som lar deg importere, bla, redigere og dele bilder. ViewNX2 er oppfølgeren til populære ViewNX, og har et stort funksjonsutvalg med langt flere muligheter enn programmer som vanligvis følger med i PCs operativsystem. Integrerte filmredigeringsfunksjoner er tatt direkte fra Nikons prisvinnende DSLR-utvalg, hvilket gjør det mulig å lage flotte filmer. ViewNX2 følger med alle digitalkameraer fra Nikon, og er i tillegg tilgjengelig for nedlasting kostnadsfritt.

EXPEED C2
Det originale bildebehandlingssystemet EXPEED samlet all ekspertisen og teknologien som Nikon har opparbeidet seg i løpet av mange år. Med EXPEED C2 får du enda bedre fotomuligheter, forbedret filminnspilling, ytelse med høy følsomhet og maksimal bildekvalitet. EXPEED C2 drar det beste ut av sensoren for å sikre livlige bilder med sterke farger, redusert støy og smidige tonegraderinger for flotte bilder og film.

my Picturetown
Nå kan du ta trygge sikkerhetskopier av bildene dine takket være my Picturetown, www.mypicturetown.com. Et gratis nettområde for lagring og deling av digitale bilder – organiser og del. Du får 2 gigabyte gratis lagringsplass, og du kan når som helst oppgradere medlemskapet til gullkonto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar