Panasonic G3

Lumix DMC-G3 er det nyeste av Panasonics digitalkameraer for både stillbildefotografering og innspilling av HD-video. Det nye kameraet er ca. 25 prosent mindre og lettere enn sin forgjenger DMC-G2, og kamerahuset veier bare 336 gram. Det gjør DMC-G3 til markedets letteste og minste systemkamera med utskiftbart objektiv*.

Den nyutviklede Live MOS-bildesensoren på 16,0 megapiksler og full HD-video i kombinasjon med brukerstøttet iA (Intelligent Auto), forenkler fotografering og filming også under kompliserte lysforhold.

DMC-G3 spiller inn HD-video med en oppløsning på 1920 x 1080/50i og med stereolyd i AVCHD-format, et overlegent format for både komprimeringseffektivitet og avspilling. Kameraets avanserte autofokus system fungerer fullt ut også under videoopptak.

iA-modusen (Intelligent Auto), er videreutviklet til et iA Plus-modus, og begge inngår i DMC-G3. Det innebærer at, i tillegg til de eksisterende kraftige støttefunksjonene, er det nå også mulig å justere dybdeskarphet, eksponering og hvitbalanse på en enkel måte via touch-skjermen både ved fotografering og videoopptak.

Alle kameraer i Lumix G Micro System-serien er utstyrt med støvfjerningsystem. DMC-G3 har også et ultralydfilter foran Live MOS-sensoren. Filteret vibrerer vertikalt ca. 50 000 ganger per sekund og støter dermed effektivt bort støv og andre partikler.

Kamerahuset er produsert i aluminium for lavest mulige vekt, og er utstyrt med et ergonomisk utformet grep for å ligge bra i hånden på tross av sin størrelse. DMC-G3 finnes i fargene svart, rødt og hvitt og kommer i butikkene i midten av juni.

Kameraet kommer til å bli solgt som hus og med to ulike optiske løsninger
LUMIX G VARIO 14-42 mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.
LUMIX G VARIO 14-42 mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.
LUMIX G VARIO 45-200 mm/F4,0-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S.

Pris er ikke fastsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar